בוקר טוב
ק ק א ס י ו פ א ה New member 31/12/04 #2 בוקר נפלא בפורום ../images/Emo9.gif רק עכשיו קמתי מהמיטה כולי חולה כואבת אחרי שלא ישנתי כל הלילה בגלל ילדון חולה וכמה עושה לי טוב להיכנס לכאן שרק נמשיך ככה
בוקר נפלא בפורום ../images/Emo9.gif רק עכשיו קמתי מהמיטה כולי חולה כואבת אחרי שלא ישנתי כל הלילה בגלל ילדון חולה וכמה עושה לי טוב להיכנס לכאן שרק נמשיך ככה
פ פוקהונטס עם ילדים New member 31/12/04 #3 בוקר טוב קאסיופאה גם אצלך לא נותנים הילדים לישון??? חשבתי שרק אצלי אז שיהיה לכולנו בוקר נפלאאאאאאאאאאאאאאא ומלא כוחות
בוקר טוב קאסיופאה גם אצלך לא נותנים הילדים לישון??? חשבתי שרק אצלי אז שיהיה לכולנו בוקר נפלאאאאאאאאאאאאאאא ומלא כוחות
ק ק א ס י ו פ א ה New member 31/12/04 #4 בגלל שהוא מנוזל ומשתעל אז הוא כל הלילה איתי במיטה ובוכה כל כמה דקות. אז איך אני לא אדבק? ומאחלת לך שבת נפלאה עם מנוחה ואגירת כוחות
בגלל שהוא מנוזל ומשתעל אז הוא כל הלילה איתי במיטה ובוכה כל כמה דקות. אז איך אני לא אדבק? ומאחלת לך שבת נפלאה עם מנוחה ואגירת כוחות
ב באדי תות New member 31/12/04 #8 מה אתם? מה אתם? הם נחים והפראיירית בעבודה אני נרדמת הוא רוצה לצאת לאורי בערב ואין לנו בייביסיטר וגם אני גמורה מעייפות קמתי ב-04:50 היו זה אומר לך משהו??????
מה אתם? מה אתם? הם נחים והפראיירית בעבודה אני נרדמת הוא רוצה לצאת לאורי בערב ואין לנו בייביסיטר וגם אני גמורה מעייפות קמתי ב-04:50 היו זה אומר לך משהו??????