בוקר טוב! היום עבורי זה יום של שפע, שמחה, אהבה, פתיחות, ופעילויות חדשות ומלהיבות!
K kung fu New member 26/12/04 #1 בוקר טוב! היום עבורי זה יום של שפע, שמחה, אהבה, פתיחות, ופעילויות חדשות ומלהיבות!
M mikko1 New member 26/12/04 #2 ../images/Emo42.gifבוקר מצוין! משום מה היה לי קשה לקום היום בבוקר (כנראה שהחום של הפוך ניסה "לשכנע" אותי להישאר). עבורי זה כנראה יהיה עוד יום רגיל ושגרתי. הגיוון היחידי שאני אחווה היום, הוא שאני אלך לספריה. שיהיה לכולם אחלה יום, ושבוע כתום!!!
../images/Emo42.gifבוקר מצוין! משום מה היה לי קשה לקום היום בבוקר (כנראה שהחום של הפוך ניסה "לשכנע" אותי להישאר). עבורי זה כנראה יהיה עוד יום רגיל ושגרתי. הגיוון היחידי שאני אחווה היום, הוא שאני אלך לספריה. שיהיה לכולם אחלה יום, ושבוע כתום!!!
B Blueyes2 New member 26/12/04 #3 בוקר לא כ"כ נפלא ../images/Emo182.gif לאור החדשות ואלפי האנשים שמתו במזרח מרעידת האדמה... שוב אנחנו נזכרים שאנחנו חלק מאד קטן מהעולם הזה שיכול בן רגע להפוך את הגלגל בכל יום ובכל שעה..
בוקר לא כ"כ נפלא ../images/Emo182.gif לאור החדשות ואלפי האנשים שמתו במזרח מרעידת האדמה... שוב אנחנו נזכרים שאנחנו חלק מאד קטן מהעולם הזה שיכול בן רגע להפוך את הגלגל בכל יום ובכל שעה..