בוקר טוב...

A Lovato

New member
בוקר טוב...

שיהיה לכולם ''כיף'' לחזור ללימודים ולראות מחדש את המורה=
!!

33emily33

New member
בוקר טוב......

בעעעעע... לימודים! המורה לספורט המפגרת לאאאאאאאא..... שמעו איזה סתומה המורה לספורט שלי! היא עושה לנו שיעור "עיוני" וכל הזמן לומדים בכיתה, צריכים לבוא עם תלבושת, והיא נותת לנו מלא שיעורים ועבודות.. (אבל מי עושה?) ועוד הקטע שיש לי בכיתה ילדות חנפיות ודפוקות שמתחנפות עליה כל היום! וציירתי אותה חעחעחע זה כזה קורע..... ואני כאילו על ניסיון אצלו ואן לא אז אני עוברת למורה השנייה שהילדות שם בקבוצה השנייה כאלה מפגרות שכבר עדייף להישאר אצלה...

kokain1

New member
חח בשיעור ספורט לומדים בכיתה?../images/Emo122.gif

ממתי זה?

33emily33

New member
זה כש.....

יש מורים חולי נפש בבצפר שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלמרר את חייהם של התלמידים (ובייחוד שלי!) ושחוזרים כל היום על המשפט "אתם לא הכיתה הראשונה שלי שאני כבר מלמדת 32 שנה" (אז תצאי כבר לפנסיה!!
)

kokain1

New member
חחחח.......

נכון יש את המורים האלו שבאים ללמד אותך שיעור בלי שום ידע במקצוע. חח לא מזמן נתנו לנו מבחן במתימטיקה ודפקו לנו מורה בערבית.. היא באמת פוסטמה! התלמידים מבינים יותר ממנה. ממ חח ויש לנו מורה בספורט בת 90 שנה.. ת'תחת היא בקושי מרימה מהכיסה.

33emily33

New member
כעע...

היא זקנה ממש לא ניראית כמו מורה לספורט ומכשפה!!!!! היא כזאת רעה והיא ממררת לי ת'חיים כמה שיותר (כבר שנתיים) אבל זה הדדי..
והכי נהנתי לשמוע ת'משפט שהיא אמרה היום עוד שנתיים אני כבר לא יהיה פה.. אוישש כמה שזה שימח אותי!!!!!

kokain1

New member
../images/Emo9.gifיאפפ

אני לא קולטת למה אנחנו צריכים את שיעור ספורט? חח למה? כדי שבעתיד נשתתף באוליפידה? לא שיש לי מש'ו נגד ספורט דווקא אני די טובה, אבל בכול זאת... אם מורה כמו שיש לנו כל החשק לספורט הלך לי..!!

A Lovato

New member
שמעו איזה מגעילה הרכזת שלנו..

למדו מדעים ואז היא נכנסת ופשוט קולטים עליה שהיא שמחה..אבל שמחה כי רוב החיים היא באנטי ואז אומרת לנו שיש עוד 3 חודשים עד לחופש הבא!איזה מגעילה

A Lovato

New member
חחחח מה..

עכשיו פורים?!!?חחחחחח אני אתחפש לבנג'י אולי...אם בנג'י מייקאפ...חולצות של להקות לצבוע את השיער...

אני מנסה לשכנע כמה חברות שנתחפש

לפיצה, המבורגר, גזר, תות ותירס... מקווה שאני אצלי... מסימום אני אתחפש לשודדת עם עם תוכי שלי...

למעלה