בעעעעע... לימודים! המורה לספורט המפגרת לאאאאאאאא..... שמעו איזה סתומה המורה לספורט שלי! היא עושה לנו שיעור "עיוני" וכל הזמן לומדים בכיתה, צריכים לבוא עם תלבושת, והיא נותת לנו מלא שיעורים ועבודות.. (אבל מי עושה?) ועוד הקטע שיש לי בכיתה ילדות חנפיות ודפוקות שמתחנפות עליה כל היום! וציירתי אותה חעחעחע זה כזה קורע..... ואני כאילו על ניסיון אצלו ואן לא אז אני עוברת למורה השנייה שהילדות שם בקבוצה השנייה כאלה מפגרות שכבר עדייף להישאר אצלה...
יש מורים חולי נפש בבצפר שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלמרר את חייהם של התלמידים (ובייחוד שלי!) ושחוזרים כל היום על המשפט "אתם לא הכיתה הראשונה שלי שאני כבר מלמדת 32 שנה" (אז תצאי כבר לפנסיה!!
נכון יש את המורים האלו שבאים ללמד אותך שיעור בלי שום ידע במקצוע. חח לא מזמן נתנו לנו מבחן במתימטיקה ודפקו לנו מורה בערבית.. היא באמת פוסטמה! התלמידים מבינים יותר ממנה. ממ חח ויש לנו מורה בספורט בת 90 שנה.. ת'תחת היא בקושי מרימה מהכיסה.
אני לא קולטת למה אנחנו צריכים את שיעור ספורט? חח למה? כדי שבעתיד נשתתף באוליפידה? לא שיש לי מש'ו נגד ספורט דווקא אני די טובה, אבל בכול זאת... אם מורה כמו שיש לנו כל החשק לספורט הלך לי..!!