בוקר טוב! אני חדש פה!!!
X X יו יו S New member 31/10/04 #2 בוקר אור גם לך../images/Emo13.gif מה קרה שכאן לא שאלת מה עושים פה? זה ברור מאליו? אז ברוך הבא גם לכאן מקווה שתהנה כאן
בוקר אור גם לך../images/Emo13.gif מה קרה שכאן לא שאלת מה עושים פה? זה ברור מאליו? אז ברוך הבא גם לכאן מקווה שתהנה כאן
B buzaglo New member 1/11/04 #6 אתה בטוח?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif חשבתי שאתה מישו אחר שלום לך
א אני עזרא New member 2/11/04 #7 יורם, תרגיע ../images/Emo3.gif ../images/Emo62.gif ואם צריך להסביר (קרוב לוודאי, לא?), אז הכוונה ליורם ארבל מ"מי רוצה להיות מליונר" (וגם מעוד דברים שיותר מעניינים מזה), שכל הזמן שואל "אתה בטוח? זה סופי?" וכו'
יורם, תרגיע ../images/Emo3.gif ../images/Emo62.gif ואם צריך להסביר (קרוב לוודאי, לא?), אז הכוונה ליורם ארבל מ"מי רוצה להיות מליונר" (וגם מעוד דברים שיותר מעניינים מזה), שכל הזמן שואל "אתה בטוח? זה סופי?" וכו'
א אני עזרא New member 3/11/04 #11 אני מכיר אותך יותר מידי טוב ../images/Emo62.gif למרות שלפעמים אתה מצליח להפתיע אותי
א אני עזרא New member 2/11/04 #8 לילה טוב! ../images/Emo62.gif טוב, לא הייתי פה אז יש לי תירוץ (רק שהאליבי שלי מדבר רק בספרדית) ברוכבא!
לילה טוב! ../images/Emo62.gif טוב, לא הייתי פה אז יש לי תירוץ (רק שהאליבי שלי מדבר רק בספרדית) ברוכבא!