בוקר טוב :]

wasted years

New member
יאנה...

את כמו לטאה שחתכו לה רגל, היא תצמיח אחרי תקופה חדשה.. את עוד תחזירי.

l1zard

New member
אני יודעת עומר :]

אבל אני אתפגר עד אז :] אבל חפיף.. :] אני אעשה את כל מה שרציתי לעשות ולא עשיתי כי לא היה לי כוח :]

אני כמו מרינה...:]

גם ככה אני אראה אותך כל יום

בוקר טוב :]

בוקר טוב אנשים יפים :] מה שלומכם?...לחלקנו היום זה היום האחרון של החופש...!!!!.. לי יש חופש גם מחר...ויום שני...ויום שלישי יש פסיכומטרי
רבעי אני בביצפר..חמישי לא כי אני סופסוף הולכת לעשות תיאוריה... :] אז..שיהיה לכולם יום טוב..... ותספרו איך עבר עליכם החופש!?!?... החופש שלי היה ממש ממש נחמד דעתי...:]...היה לי מאוד כיף...:] תספרו איך היה שלכם ואם עשיתם משהו מיוחד :]

Dynamo1929

New member
גם אצלי חופש מחר ומחרתיים

למרות שאני עושה פסיכומטרי בדצמבר..
החופש עבר בהתלבטויות בקשר לפסיכומטרי-לדחות או לא, בסוף החלטתי לדחות ולכן גם היה לי חופש במלוא מובן המילה..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif

עשית נכון.... אני כבר החלטתי את זה עוד ביולי אז היה לי גם חתיכת חופש גדול! חח

Janem

New member
כן, הא...

אני ניגש... נמאס לי ללמוד, אפילו אם אני מוציא 320, אני רוצה ת'חופש לפני גיוס, שכולם יעשו חאראקירי אם בא להם... (הכוונה להורים)

wildgirl1

New member
בוקר טוב ילדה

אמממ משהו מיוחד בחופש הזה ? אולי הצילומים שהייתי מאוד בלחץ בגללם כי בכול זאת לא קל להפוך שירותים לחנות בגדים, אבל ניראה לי שיחסית הצלחנו. אממ בחופש הזה גם ראיתי את האנשים הנחמדים של הפורום הכי נחמד וטוב ברשת, באמת אנשים ממש חמודים ונחמדים... בחופש הזה חברה ישנה אצלי... אממ זה בערך הדברים המרכזיים... אוף החופש קצר מידי, אני רוצה עוד, אני לא יהיה מסוגלת לחכות כול כך הרבה פשוט לא!! בעעעעעעעעעע אני רוצה עוד חופש!!!

Angel lips

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo23.gif

שלומי טוב, תודה. החופש עבר לי דיי נחמד במיוחד שאת רובו הייתי עם דורוני שלי :) וגם המפגש בחופש היה ממש סבבה... וניפגשתי עם כל כך הרבה אנשים שרציתי כבר מיזמן לפגוש. תאמת תכננתי ללמוד בו רק לא ממש יצא לי

Vrock

New member
חופש....

חופש דפוק. ההורים שלי נסעו לים המלח, ואני לא יכול לסבול את המקום הזה אז לא הלכתי. הייתי צריך לעשות עבודה באנגלית שכבר סיימתי ולקרוא ספר, שכרגיל השארתי לרגע האחרון. רוב החופש טיפלתי בכלב שלי ובעצמי. היה ממש משעמם ולא יצא לי להיפש עם חברים שלי (הם לא מנהריה) עד היום האחרון. ועכשיו יש לי בוחן בטריגונמטריה ובוחן במתמטיקה ובוחן באנגלית על הספר. בקושי יצאתי מהבית החופש, רוב הזמן הייתי על המחשב

eMiFrEaK

New member
חופש חופש חופש...

היה לי חתיכת חופש...לא הייתי כמעט בבית.. חח ואני לא מתלוננת.. אריאל, ת"א, מסלולים בצפון, קיאקים, יותר מדי סרטים, ומסיבות.... חחחח אבל עכשיו חוזרים לשיגרה =(( למרות שאני עושה לי עוד כמה ימים חופש... אני מנצלת את זה שלאנשים יש פסיכומטרי חח ושיהיה לך המון בהצלחה עם התאוריה.. זה שטויות =)) אני סומכת עלייך שתעברי... אצלי עוד מעט טסט.....

למעלה