בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

ora s

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחח

אבל היא צודקת זה היה ציטוט שלו....

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif איי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אסור לך להעתיק את התוכן של ההודעות שלו ככה !!! זה פגיעה בזכויות יוצרים, הוא יוכל לתבוע אותך. <ברצינות>

LeFraud

New member
וואו, שיטה חדשה להרוס פורומים

השיטה המשפטית. מעולם לא חשבתי על שימוש במח, וכל המשתמע מזה.. בדרך כלל כוח מספיק.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חחחח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כשיהיה פורום בתפוז שאני ארצה להרוס, אני אצור איתך קשר... נתאגד ביחד, אולי בכוחות משותפים, גם נצליח

Janem

New member
קונקרטנו פיזדצ

ואשה ונאטורה, זאגנול סוכה... בלאע.

wildgirl1

New member
היי טרול

סתם שאלה למה בא לך להרוס לנו את הפורום? מה זה כזה כיף? טוב תנסה, אבל אם תצליח אני לא בטוחה!!

LeBronze

New member
אמממ לא יודע למה להרוס אותו..

למה לא? זה כיף, כי .. אמממממ.... בואו לא ניכנס לשאלות פילוסופיות על מהות הטרולים. טרולים קיימים, תהיה הסיבה אשר תהיה, ואני רק שעיר לעזעזל. זה הייעוד שלי.

wildgirl1

New member
אולי במקום להרוס?

אתה תהיה פעיל בפורום שלנו תענה על כול הדברים וכו' בקרוב יש מפגש תוכל לבוא! אולי אפילו ימצא חן בעיניך תוכל להנות במפגש לכיף להכיר את האנשים החמודים ביותר בעולם! ואני חושבת שזה יהיה גם לך וגם לנו יותר נעים? מה אתה אומר טרול?

LeBronze

New member
לא.

טרולים don't socialize לא מערבבים ביזנס עם פלז'ר. לא. את זה אני שומר לפורומים אחרים..

wildgirl1

New member
מה הכיף בלהרוס פורום?

אני לא מבינה!!! אני לא קולטת!!! אולי תסביר לי??? מה עשה לך מישהו שאתה כול כך נהנה להרוס את הפורום הזה? וחוץ מזה קארליוק כבר יטפל בך אם הוא ממש יצטרך ולא כדאי לך ולא לנו! סתם לא כיף! למה לא להיות חברים? יש לנו מספיק אויבים אחרים במדינה לא צריך עוד ! lets be friends? but if not Deal with the best and die like the rest

למעלה