בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

l1zard

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף קראו לי טמבל! חיחיחיחי... וואי זה נחמד.. אף פעם לא קראו לי טמבל :] אבל תמיד יש פעם ראשונה :] חיחיחיחיחי :] המממ... אוקי.. אז ככה loh מפגר... לא נראה לי שתצליח להרוס את הפורום.. כי אולי יש לנו מנהל אחד.. אבל קירושה שלנו לא סתם loh כמוך... לו יש שכל.. :] ולך אין!
ודרך אגב... טרול חביב.. אם עוד לא הבנת אני בת :] וכן.. הגזמת... כי אתה.. loh!!!!!

LeFraud

New member
אני לא lox.... באמת...

אבל זה באמת מצחיק לקרוא לבת "טמבל"
ואל תזלזלו בי. זה רק נותן לי מוטיבציה.... אתם לא רוצים להעיר את המפלצת, NOW DO YOU??????

l1zard

New member
זה

קצת מצחיק... זה מצחיק שבנאדם אומר על עצמו שהוא לא loh... :/

vk3

New member
חחחחחח כן, אני lox מיוחד ../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

s h u r i k

New member
אמממממ

מזמן כבר לא דפקתי למישהו מכות, ו.... הערס האחרון ששיחררתי לחופשי אחרי שהוא טפס אותי וראה שהברך שלי מכוונת לביצים שלו, השאיר לי טעם רע ופער בי חור על זה שלא שברתי לו ביצה שתיים שלוש.... קיצר... רוצה להיתנדב לסתום לי את החור הזה?!?!

vk3

New member
מואה אה אה אה ../images/Emo123.gif

הוא ייפול לרגליי וייתחנן לכפרה...

s h u r i k

New member
כפרע עלייך קיריל

העניים, נשמה והמאמי של הפורום... תילבש ורוד בכלל.. הלכתי להקיא!!

EMILY666

New member
בלאט אני עכשיו מעוצבנת פיזדצ!

מה הקטע.? שנים לא הרסת פורומים ומזמן לא הייתה טרול אהה?.. אם אלו הכוונות שלך תעוף מפה מהר אני מבטיחה לך יהיו לך בעיות יא@####$%$%^&&^%$#$@$@$%^##@@@@@@@@@@@@@

EMILY666

New member
..........

ואת יודעת, לעזאזל, כמה זמן לא הייתי טרול??? חודשים שלא הרסתי פורום. אני לא יכול יותר. אפילו יצרתי ניק חדש בשביל זה, והכל.

למעלה