חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף קראו לי טמבל! חיחיחיחי... וואי זה נחמד.. אף פעם לא קראו לי טמבל :] אבל תמיד יש פעם ראשונה :] חיחיחיחיחי :] המממ... אוקי.. אז ככה loh מפגר... לא נראה לי שתצליח להרוס את הפורום.. כי אולי יש לנו מנהל אחד.. אבל קירושה שלנו לא סתם loh כמוך... לו יש שכל.. :] ולך אין!
ודרך אגב... טרול חביב.. אם עוד לא הבנת אני בת :] וכן.. הגזמת... כי אתה.. loh!!!!!
מזמן כבר לא דפקתי למישהו מכות, ו.... הערס האחרון ששיחררתי לחופשי אחרי שהוא טפס אותי וראה שהברך שלי מכוונת לביצים שלו, השאיר לי טעם רע ופער בי חור על זה שלא שברתי לו ביצה שתיים שלוש.... קיצר... רוצה להיתנדב לסתום לי את החור הזה?!?!
מה הקטע.? שנים לא הרסת פורומים ומזמן לא הייתה טרול אהה?.. אם אלו הכוונות שלך תעוף מפה מהר אני מבטיחה לך יהיו לך בעיות יא@####$%$%^&&^%$#$@$@$%^##@@@@@@@@@@@@@