בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

qwerton

New member
איזה כבוד..

הפורום הפך להיות כזה חשוב ככה שהוא הצליח למשוך לפה טרול מכובד כמוך..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חחחחח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

איך הגעת אבל לפורום הזה ? נראה לי אתה סתם דלוק עלי, אז אתה הולך אחרי לכל הפורומים/קומונות שאני נמצאת בהם, ומנסה למשוך את תשומת לבי בכוח
יהיה טוב

bariska

New member
מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר

כוח:/ אל תתיחסו עליי כרגיל אני NIPTEMSHEK

LeFraud

New member
../images/Emo4.gif

כי פורום לימודים, פסיכומטרי ורוסים מנושל ממני לחלוטין? אם היית רואה את רשימת הפורומים שלי (לא בכרטיס הזה, הוא חדש)- היית מבינה. למרות שאני חייב להודות, לא ראיתי מישהו שמפרסם כל כך הרבה הודעות בתפוז כמו שאת מפרסמת. פעם חשבתי שאני בודד בעולם התפוזי, עד שפגשתי אותך. את כותבת אפילו יותר ממני
ואני חשבתי שמצבי גרוע...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חחח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אם יש מישהו שאין לו זכות לרדת עלי, זה אתה. לי לפחות יש תירוץ לשהות הזאת בפורומים
אל תדאג, עוד חצי שנה אני אעלם

LeFraud

New member
אין לי זכות לרדת עליך?

כמו שאמרתי, את היחידה שכותבת בתפוז יותר ממני שפגשתי עד היום. גם לי יש תירוץ לשהות הזאת. אני בטלן ואין לי כח לקום מהכסא. ואני לא הולך להעלם. אני רק מתחיל. חצי שנה? I'm counting.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני בספק ש-../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אני רושמת יותר ממך. טוב אולי. כי אני לשם שינוי לפעמים מועילה גם לאנשים.. לעומתך. אממ. חבל אבל שאין דרך לבדוק. אתה בטלן. אהמ. אני .. אני אין לי משהו אחר לעשות
חיים זה דבר משעמם, כשאין מסגרת
בטח שאתה תיעלם. צה"ל יעלים אותך, בבוא העת. אפילו פחות מחצי שנה כבר...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אשכרה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לפעמים אני קמה והולכת לאכול, לשתות, לישון, לטלפן, אבל זה רק לעיתים נדירות...

l1zard

New member
../images/Emo12.gif

ואפשר לדעת איך בדיוק אתה מתכוון להרוס אותו? :]

bariska

New member
אל תדאגו הוא לא יהרוס

כשהוא יראה את הדיקטטור הגדול הלב יפול לו לתחתונים והוא יקח תרגליים בידיים ויברח מיפה

l1zard

New member
חחחחחחחחחחח

נו אנשים מה אתם כנסים לסרטים בגלל אידיוט? חחחח.. כאילו מה הוא כבר יכול לעשות? סתם loh משועמם חסר חיים ולא מזיק :/ תרגעו..

LeFraud

New member
loh??? של נעלי מעל רגליך,

טמבל! אם רק היית יודע כמה פורומים הרסתי.. כמה ניקים יש לי בתפוז (הרבה מעל ה100).. כמה פעמים חסמו אותי מפורומים בכל העולם.. ותמיד חזרתי. יש פה רק מנהל אחד. הפורום הזה הוא פשוט טרף קל.. אבל אולי אני מגזים

למעלה