בוקר טוב

ענבל251

New member
בוקר טוב

הי בנות אני משתגעת בבוקר עשיתי בדיקת דם לאחר 12 יום של ההחזרה אני מחכה לשעה 13:00 לתשובות ואני כבר בהתמוטטות עצבים... היתה פה משהי שעברה הריון לאחר מחזור טיפול ראשון? האם העובדה שלא מקבלים מחזור מרמזים על הריון? כמה זמן מהטיפול צריך להיות מחזור אם הייתי נעזרת בדקפפטיל אז אני לא יודעת מתי המחזור שלי אמור להיות... תודה...

מה זה 3-4 שעות?!../images/Emo57.gif

בינך לבין תשובת הזהב. ובטח שאי-הגעת מחזור מרמזת אולי על הריון. לא נשאר לך הרבה לחכות, באמת, והלוואי הלוואי שתבשרי לנו אוטוטו את הבשורות הכי טובות בעולם.

daboki

New member
אוף אנחנו בטותה סירה

אני גם צריכה לעשות מחר בדיקת דם ואכן לא קיבלתי עדיין מחזור מה זה מסמן שאנחנו בהריון ??????????? מחזיקה לך אצבעות בהצלחה חמודה

ענבל251

New member
מחזיקה לך אצבעות

מקווה לתשובות טובות שלך ושלי...הלוואי ויכולתי להרגיע אותך אבל אני בעצמי קצת משתגעת עד הטלפון הגורלי זה מותח מאוד. .. בהצלחה...

daboki

New member
../images/Emo32.gifאני פוחדת

יש לי מין הפרשה בצבע ורוד בהיר בהיר בקושי רואים אבל התעמקתי בנייר זה אמור להלחיץ אותי א'ימלהההההההההההההההההה אני חוששתתתתתתתתתתתתתתתת אני מתה מפחד מה זה יכול להיות ????????????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי אני בדיכאון שיבוא כבר מחר בצהריים נמאס לי לחכות מיואשתתתתתתתתתתתתת

mayaya

New member
גם אני מחכה לתשובה ../images/Emo42.gif

מה אני אגיד לך, הלוואי ושתתינו נופתע לטובה, ואח"כ כל בנות הפורום המדהימות האלה.....מי שזוכה ראשונה שתעדכן....

datchi2

New member
יא הלוואי אמן...מחזיקה לך אצבעות

אני נתפסתי הפריה ראשונה אבל איבדתי את זה אח"כ. אבל אני עכשיו עשיתי שוב ואני מקווה שזה יצליח עוד 9 ימים בדיקת דם.

ענבל ו DEBOKI מחזיקה אצבעות

ויאללה תשובות חיוביות. DEBOKI הפרשה לא מחייבת מחזור. יכול להיות תופאה של התרופות שאת לוקחת. אל תתיאשי.

למעלה