בוקר טוב

24sharon

New member
בוקר טוב

שלום לחברה שלי יש רכב שנגנב לה, והיא רוצה לדעת מה מחיר המחירון של הרכב. המחירון של לוי יצחק - רק בתשלום
ובשאר המחירונים שיש ברשת הם רק משנת 90 או מקסימום 89. הרכב שלה זה סובארו DL 1600 שנת 1987, 227000 ק"מ ויד רביעית. איפה יש מחירון שאפשר לדעת מה מחיר המחירון של הרכב? בתודה מראש

blackfocus

New member
תשלום למחירון

אפשר לבדוק את המחירון של לוי יצחק ברשת, בעלות של שיחה סלולארית, כל זמן שהטלפון פתוח יש אפשרות לבדוק את המחירון, מה שאומר שבשביל לבדוק רכב אחד תשלמי בערך דקה, דקה וחצי עם לוקחים את הזמן של שיחה סלולארית. גיא, ממנהלי www.CarsForum.co.il

blackfocus

New member
הלינק

לא הלך עם הלינק... אני והממשק התפוזי לא מסתדרים טוב. הנה: http://luach.ynet.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERT=

גרמי

New member
אני פשוט לא מבין אנשים...

דרוש כאן לעשות בירור קצר על מנת לדעת כמה כסף מגיע לה בסדר גודל של אלפי שקלים, והיא מתקמצנת על שקל אחד של זמן אויר בשביל לעיין במחירון? לפני מספר שנים לא גדול היא הייתי צריכה באותם נסיבות לקנות חוברת שלמה ב 35 ש"ח בשביל לברר מחירון של רכב אחד... המחיר של שרות המחירון ירד משמעותית, והיא מתייחסת כאילו מישהו מנסה לגנוב אותה...

epsilon73

New member
אבל אתה לא מבין

זה אינטרנט, זה לא אמור לעלות באינטרנט....
דרור זי, ציני כמובן.

wil

New member
מה הבעיה מתקשרים מהעבודה...חינם ../images/Emo13.gif

lironl40

New member
הנה התשובה

היית יכול להכנס לסיטמצקי כמו שאני עשיתי ולקנות מחירון לוי יצחק שעולה 40 ש"ח לא ממש רציני כשקונים אוטו באלפי שקלים. וכשקונים כזאת חוברת יש מידע על כל מה שצריך בשביל לקנות אוטו אז בסופו של דבר זה יוצא משתלם. ובקשר לתשובה: המחירון של סובארו די.אל. 4 דלתות מנוע 1600 שנת 87 הוא 12,300 ש"ח. לא נתת את כל הפרטים שצריך אז המחיר הוא לא הכי מדויק אבל זה בערך המחיר שלו. המחירים יכולים להשתנות מבחינת הרבה דברים כמו מגנזיום,מזגן,ספוילר,סאן רוף וכו... בגלל שהאוטו ישן(87) בטבלה שיש בחוברת אי אפשר לבדוק את זה והיא מגיעה רק עד שנת 94. מבחינת הקילומטר'ז לא אמור לרדת מערך האוטו וגם בגלל שהאוטו שנת 87 לא אמור לרדת מערכו על יד רביעית. מקווה שעזרתי. לירון.

fazer

New member
../images/Emo32.gif לא ידעתי על איזה שרשור להלבי

ש את זה: מחר בבוקר אני אמור לקבל ספר על אחת ממכוניות הראלי היפות ביותר שנוצרו בעידן group B - הפורד RS200. נו, למה הדואר לא פתוח בלילה....
Fazer

ceyal

New member
זה סיפור עלילתי?

או שיש שם רק תמונות לא צנועות?

fazer

New member
עלילתי עם סוף עצוב...

בכיתי כל הדרך בחזרה מהדואר.
Fazer

למעלה