בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

נופרוש נו.. איך חגגת את יום הולדתך? איפה היית?? רק אל תגידי לי שנשארת בבית....!! מה שלום כולם? אגב השבוע דיברתי עם מרין ואמרתי לה להכנס לאמר שלום נראה לי שהיא החליטה להגיע באוטובוס על כן היא מאחרת ועדין לא נכנסה מרין אם הגעת תגידי שלום.. זה לא יפה!!
ואיפה סיד סיד?? נעלם? נראה לי הוא נרשם לעמותה הזאת.. של הנשים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... וליאור 30 זורק עצם ונעלם.. גם איתו דיברתי השבוע... (היה עסוק מידי)..טוב נו.. מילא.. אבל הכי הכי הכי אני דואגת לבת בת.. מישהו יודע מה איתה?

בת בת בסדר גמור

גם לה היה יום הולדת וכמו שאמרתי נכון לאתמול עדיין כפולה ומיקי מי שזוכר אותו גם לו היה יום הולדת ביום שישי וגם איתו דיברתי והבן אדם לא מפסיק להפתיע אז לכולם שיהיה רק טוב לגבי יום ההולדת שלי אני אספר בהמשך

ניקולי

New member
נהדר ../images/Emo24.gif

אני שמחה שבת בת בסדר תמסרי לה ד"ש אם אתן בקשר (כי אנחנו לא) ובשמחה אני אשמע אודות יום הולדתך...

וואלה יום הולדת חגיגה נחמדת

מה אני אגיד זה עדיין נמשך אז מה לספר בהמשכים ביום ראשון שזה היה התאריך באחד המשרדים שאני עובדת בו קנו לי תכשיט מהמם וטורט ושרו לי ומילאו אותי בבלונים באחת בעלי הגיע אלי בעבודה והזמין אותי לקפה ועוגה וכך שמעו על היום הולדת במשרד השני שבו אני עובדת בצהריים הגעתי הביתה הילדים מילאו את הסלון בעציצים וסידרו את הבית ובעלי הכין יחד איתם צהרים ואת השולחן ערכו יפה כמו בשבת ואחר כך הלכתי לישון כמו תינוקת ובערב הלכנו יחד ליריד לשבוע הספר ובעלי קנה לי רומן שאני בחרתי והוא הגדיש לי כמה שורות וזה מזה לא אופייני לבעלי לכתוב בכלל וכבר בבוקר הוא שלח לי מייל עם ברכת יום הולדת ואני כל כך מעריכה את זה כי הוא לא בעניין מחשבים וכל הנושא כל כך קשה לו אבל הוא ידע שזה חשוב לי ולכן התאמץ אתמול במשרד השני שרק גילו על יום ההולדת שלשום קנו לי עצים מדהים מקוקוס ובו קקטוסים עם אבנים מיוחדת משהו מאוד יפה וכך התווסף עוד עציץ לסלון הבוקררררררררררררררררר מה אני אגיד חשבתי שנגמרו החגיגות וב 9 בבוקר קוראים לי לחדש ישיבות ומסתברררררררררררררררר שהם הזמינו קטרינג 15 חברה ועשו לי מסיבת יום הולדת אמיתית עם שירי יום הולדת ומישהו צילם מזה ריגשו אותי ארוחת בוקר כזאת מזמן לא היתה לי וכמובן קיבלתי עוד עציץ עם המון המון פרחים כך שמתווסף עוד עציץ לסלון לא יודעת זה עדיין לא נגמר כי הילדים רוצים לחגוג בתאריך העברי כי לפי ההלכה זה לדעתם החשוב באמת אבל עשו קודם כדי לעשות לי כיף אז אני עדיין באמצע בוקר טוב עולם האמת שאחרי הארוחה הזו והיין בא לי רק לישון

ניקולי

New member
חחחחחחח

יפה לך נופר.. עכשיו רק תצטרכי לפתוח משתלה ולקרוא לה.. המשתלה של נופר.. חחחחחחח כי עם כל העציצים האלו תוכלי להתחיל למכור..
.. טוב מי קונה??? ד'ס , סידי, אולי שירן.. או אולי מרינושקה שלא ראינו הרבה זמן.. או אולי ליאור 30 שבא להחנות לרגע ונעלם??
יופי מקסימה שיהיו ימייך יפים ומלאים כמו שהפרחים פורחים
והכי חשוב הרבה בריאות ופרנסה טובה.. אוהבת המוןןןן ניקול*

למעלה