בוקר טוב

עבריה*

New member
בוקר טוב

מישהי מכירה את התרופות Fertomid ו - progynova ולהגיד לי בבקשה מה שמם בעברית? ושימושם? תודה ויום שקט, עבריה

Galit29

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בנות יקרות יש לכן ד"ש מהכוכבת שלנו בהוליווד (או לפחות אצלנו בארץ) bapi ראיתי הבוקר אותה ואת בעלה ואחריהם צוות שלם שלם של הפקה: מצלמה סאונדמן, בימאית (אני חושבת) - זוכרות במפגש שהיא סיפרה על זה שמצלמים עליה סרט? פשוט
בת! נעמונת, מפה אני לא יודעת אם תכנסי היום לכאן, אבל תדעי שאני מאחלת לכם בהצלחה ענקית ומחזיקה אצבעות ומתפללת חזק! עיבריה, סליחה שניצלתי את השירשור שלך אבל תנסי בשאלות נפוצות על סוגי התרופות ובכלל הקפצתי לך!

sab sab

New member
../images/Emo25.gifBAPI מתגעגעים כאן!!../images/Emo23.gif

ובכלל כל ותיקות הפורום נעלמו ונמאס לי להיות פה לבד!!

שווערצה

New member
את בכלל לא לבד ../images/Emo24.gif

אנחנו עדיין קוראות, וגם כותבות מפעם לפעם
אבל את יודעת איך זה: יש עבודה, יש טיפולים, יש עמותה. קשה. קשה.

sab sab

New member
../images/Emo24.gifאני יודעת שאני לא "לבד" אבל

אני מתגעגעת לנוכחות של כולכן פה למרות שאני יודעת שאתן קוראות ומתעדכנות...יאללה תיצאו מהארון כבר!!

sab sab

New member
הכל יחסי את יודעת....כמה חודשים מול

כמה שנים....לכולן זה נראה כמו נצח אבל לכמה מאיתנו זה נראה נצח נצחים...

ססוני

New member
Sab-Sab את לא לבד ../images/Emo39.gif אולי תעשי

משהו יצירתי כמו לצאת לריצה? שמעתי שבשבת יש מרוץ מקסים, אני מבטיחה של שתפגשי שם כמה ותיקות!

sab sab

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif וזה

בשבילך ססוני יקירתי!!!דווקא מזה בא לי לאכול גזר בשבת

בולה101

New member
מקווה שהכל יסתיים בקרוב../images/Emo45.gif

את צודקת , הכל יחסי. אני כאן 4 חודשים מלאים, שלושה מפגשים ומרגישה שכל כך זמן עבר מאז. כל פעם מנסה להגיע לנקודת ההתחלה, הניסיונות הטבעיים, החסידה שבדרך,התינוק שנעשה בחדר המיטות, אבל לא מצליחה להזכר. בכל אופן מרגישה כל כך משופשפת. כולה קצת איקקלומין, 5 הזרעות ו IVF אחד והפשרה אחת . נראה לי נצח. מקוה בשבילך ובשביל כולנו שנעוף מפה עם החסידה

sab sab

New member
בולה יקרה: אמן אמן ואמן!!../images/Emo63.gif

ושכולנו נשאר "תקועות" בפורום השכן לכמה שנים טובות...

תמר27

New member
נעלמו ?! ../images/Emo12.gif

הנה, אני פה. אני נעלמתי, אני ???!!! . . . . . . . . . . . . ת'אמת ורק ת'אמת : אני נעלמתי ???

תמר27

New member
ולגבי באפי....

היא (שלא כמו רוב הותיקות פה ...
) אכן בכלל לא בשטח. פרשה מחיי הפורום לחיי משפחה. כמה בנות מקפידות בכל זאת לעדכן אותה על הבשורות המשמחות, והיא שולחת אלפי מזלטובים, ושמחה עם כל מי שמתעופפת החוצה. מסרה ד"ש לכולם. ומשלי : אוי, איך אני מחכה כבר להודעת ההריון שלה, אתן לא מתארות לעצמכן. (רמז : אני הגעתי קצת לפניה, ככה שבהגיון שלי ההודעה שלי טיפונת לפני...
)

יציואפי

New member
באמת באפי חסרה

ולגבי הותיקות אני עשיתי חישוב שאולי בפועל אני כותבת כאן בפורום יותר משנה אבל אני כבר שנתיים וחצי קוראת ומתמכרת לפורום המקסים הזה. אז זה עושה אותי גם כבר ותיקה לא?!

sab sab

New member
א-ו-פ-ה!!!אתן מוציאות את הראש|שבלול

כש "מעליבים" אותכן ,אה??
תעשי טובה תמר ואל תעשי טובות לקפוץ לפורום מידי פעם כש בא לך
וגם את יציואפי....יאללללה תחזרו כולכן לכ-א-ן ולא ,הצ'ט ל-א נחשב
יש כאלה שישנים בלילות
והקריאה היא לכלללללללל הותיקות הסמויות
שנעלמו
אם קריאות ה"טרזן" שלי לא יעזרו
אני אטפל בכן באלימות
!! מתגעגעת