בוקר טוב מה הקשר בין השחקניות?
א אריןסאן New member 22/4/04 #2 הימנית מוכרת לי זו אנט בנינג, לא? האמצעית נראית מוכרת השמאלית בכלל לא וכולן מחייכות בפה סגור... זה הקשר? בוקר טוב, אני כבר הולכת לעבוד(ה)...
הימנית מוכרת לי זו אנט בנינג, לא? האמצעית נראית מוכרת השמאלית בכלל לא וכולן מחייכות בפה סגור... זה הקשר? בוקר טוב, אני כבר הולכת לעבוד(ה)...
א אריןסאן New member 22/4/04 #3 הימנית מוכרת לי זו אנט בנינג, לא? האמצעית נראית מוכרת השמאלית בכלל לא וכולן מחייכות בפה סגור... זה הקשר? בוקר טוב, אני כבר הולכת לעבוד(ה)...
הימנית מוכרת לי זו אנט בנינג, לא? האמצעית נראית מוכרת השמאלית בכלל לא וכולן מחייכות בפה סגור... זה הקשר? בוקר טוב, אני כבר הולכת לעבוד(ה)...
א אם החיטה New member 22/4/04 #5 שלושתן שיחקו תפקיד של אשת נשיא? למרות שלא הצלחתי להזכר בשם של השמאלית ולמעשה אנט בנינג לא היתה אשת.. אלא אהובה...
שלושתן שיחקו תפקיד של אשת נשיא? למרות שלא הצלחתי להזכר בשם של השמאלית ולמעשה אנט בנינג לא היתה אשת.. אלא אהובה...
א אם החיטה New member 22/4/04 #8 אנט בנינג, סיגורני ויבר ומרי מקדוגל כאמור שתיהן שיחקו בנות זוג של נשיא. אנט בנינג - הנשיא מאוהב סיגורני ויבר - דייב מרי מקדוגל - אינדפנדנס דיי. הד"ר "ירה ונטש" אז אני מעניקה לעצמי את הפרס...
אנט בנינג, סיגורני ויבר ומרי מקדוגל כאמור שתיהן שיחקו בנות זוג של נשיא. אנט בנינג - הנשיא מאוהב סיגורני ויבר - דייב מרי מקדוגל - אינדפנדנס דיי. הד"ר "ירה ונטש" אז אני מעניקה לעצמי את הפרס...
א אמא יודעת הכל New member 22/4/04 #6 האם השמאלית היא אנג'ליקה יוסטון? אם כן, אני מניחה שעם שלושתן התעסק ג'ק ניקולסון, אבל זאת לא חוכמה, הוא התעסק עם כל הנשים בהוליווד.
האם השמאלית היא אנג'ליקה יוסטון? אם כן, אני מניחה שעם שלושתן התעסק ג'ק ניקולסון, אבל זאת לא חוכמה, הוא התעסק עם כל הנשים בהוליווד.
S SupeRonit New member 22/4/04 #11 סינגורי ויבר מ"דייב" ../images/Emo35.gif סתם רציתי לראות אם זיהתי את הסרט