בוקר טוב

• פותח הנושא t284
  • פורסם בתאריך

t284

New member
בוקר טוב

רציתי לדעת אם מישהו קרא את הספר מסען של נשמות מאת ד"ר ניוטון, ואם כן אז מה דעתכם/כן עליו? גם מבחינת תוכן וגם מבחינת אמינות

ספר מדהים...

קראתי את חלקו,הספר מהמם! ד"ר מייקל ניוטון מלמד את השיטה שלו עכשיו בארה"ב,ודוד שלי טס לשם לשנה וחצי ללמוד את ה*שיטה.כשהוא יחזור,נוכל לדעת בבטחון מלא אם השיטה עובדת או לא(אם תישארי פה בפורום,אני אעדכן אותך). *השיטה של ד"ר מייקל ניוטון היא בעצם להכניס אדם למעין "טראנס" תוך כדי מדיטציה.המטרה היא בעצם לגרום לנשמה/למוח/לנפש להזכר מה היא הייתה בגלגול הקודם. חביב הקסם

White Magic

New member
איי מכירה את השיטה

ניסיתי אותה...זה היה די מוזר.......בכל אופן אני אשמח לדעת אם זה באמת עובד..........

ניסית אותה?

ככל שידוע לי,אין מטפל בארץ שהוסמך ע"י ד"ר מייקל ניוטון... איך השיטה?היא לא עבדה לך אני מבין...אולי המהפנט הוא שרלטן.. חביב הקסם

t284

New member
יכול להיות שלא הבנתי

את הספר, אבל לא מדובר על היפנוזה רגילה?

White Magic

New member
האמת.....

לחברה שלי יש מן ספר כזה.ויש שם מדיטציה כזאת שהיא עשתה לי והיא אמרה לי לדמיין כל מיני דברים....אני כבר לא ממש זוכרת.........ראילו אני עומדת מול הבית שלי ואח"כ משהו עם אחורה בזמן.....קיצר בסוף קפצה לי מן תמונה בראש..........אבל אני לא בטוחה עם זה היה זה או שזה סתם הדמיון...כך שנראה לי שזה לא עבד..........בגלל זה אני רוצה לדעת אם עושים את זה כמו שצריך- זה יעבוד...............

בספר

תהליך האיפנוזה לא מפורט בפרטי פרטים. את יכולה להכנס לאתר הרשמי שלו,ולבדוק לגבי הקורסים,אולי שם יהיו יותר פרטים. חביב הקסם

הספר "מסע הנשמות".../images/Emo24.gif

שלום רב. אני קראתי את הספר והתרשמתי ממנו מאוד.בעודי רופאה שמוסמכת להיפנוזה ומטפלת בשחזור גלגולים,אני חושבת שהמידע די אמין. ספרות נוספת: שלושת הספרים של ד"ר וייס "שורשים ושיעורים בזמן",רק האהבה היא ממשית ועוד, גם מדברים על אותם הנושאים. ניתן לקרוא בפרקי ספרי הוירטואלי "חלומות היפנוטיים",המתאר טיפול בהיפנוזה כולל שחזור גלגולים, באתר של נשר www.wol.co.il באתר הבית www.lianamd.com אשמח לענות על השאלות. בברכה, ד"ר ליאנה סופר.

למעלה