בוקר טוב,

בוקר טוב,

בוקר טוב לכולם, אני חדשה בפורום של העוגות והייתי מעוניינת לדעת יותר פרטים איך מכינים עוגה מהשלב הראשון ואחרי זה איך עובדים עם בצק סוכר ואיך מקשטים על עוגה. בתודה מראש, אורלי.

t a l talim

New member
בוקר אור,

מציעה לך להציץ במאמרים- יש שם הסבר מפורט. נשמח להרחיב ולענות אם יהיו לך שאלות נוספות יום נפלא,

תודה,

תודה לגילגולית מדהים אבל איך עושים את זה אשמח עם אני יוכל לקבל הסבר איך עושים את העוגות האלה מההתחלה ועד הסוף. את כל השלבים. מההתחלה. תודה.

תודה בהיר,

העוגה מדהימה אבל אני לא יודעת איך מכינים את העודה הבסיסית אני צריכה הסבר מההתחלה עם זה אפשרי. אשמח או עם יש אפשרות לקבל כל מיני עצות לעוגות קצת יותר פשוטות ומשמחות. תודה ויום נעים.

brownie65

New member
הכנת עוגות כאלה דורשת לימוד בסיסי

של עבודה עם בצק סוכר. זה לא דבר שאפשר ללמוד מתוך הסבר "יבש". אולי רק עוגה מצויירת אפשר לעשות לפי ההוראות במאמרים של הפורום. מציעה לך לקחת סדנה בסיסית ואח"כ להמשיך ולעבוד בבית, או לפחות לקנות ספר (אם את קוראת אנגלית, אין ספרים בנושא בעברית) ולעבוד לפי ההדרכה והתמונות. אנחנו מקסימום יכולות לתת לך טיפים ולעזור לך תוך כדי עבודה.

Nיכל

New member
בטח שאפשר ללמוד לבד, ככה דרך

הפורום! אני למדתי כך דרך פורום אוכל YNET, שאלתי קיבלתי תשובות ניסיתי והצליח! צריך לעשות חיפוש בפורום כאן ובפורומים נוספים לפי בצק סוכר או RFM, לקרוא את ההסברים ולהתנסות. בהצלחה

למעלה