בוקר טוב מה הפרח היומי?
נ נירהמ1 New member 9/3/04 #5 הגדלתי את התמונה - אבל אני לא מצליחה לראות את כל הצמח. בוקר טוב ויום נעים,
ע עדנה מ New member 9/3/04 #8 בוקר טוב - אני מכירה את הפרח הזה, זה בטוח, אבל לא זוכרת מה שמו... שמא זה שוּם?
R r66 New member 9/3/04 #9 אוי נו..יש לי המון בגינה אצלנו הוא כבר לא פורח. יש לו המון עלים ארוכים, כמו לנרקיס ובצל, כמובן...והוא נורא נורא מתרבה....תיכף אשוב
אוי נו..יש לי המון בגינה אצלנו הוא כבר לא פורח. יש לו המון עלים ארוכים, כמו לנרקיס ובצל, כמובן...והוא נורא נורא מתרבה....תיכף אשוב
R r66 New member 9/3/04 #10 נזכרתי -נץ החלב והוא מאוד דומה לזה שיש לי בגינה....אולי טיפונת ... לא יודעת... נראה לי שזה נץ החלב
R r66 New member 9/3/04 #11 ויש לנו גם פעמוני שלג, שהם גם נורא דומים, אבל שם הפרח לא זקוף, אלא ממש כמו פעמון. פרח מקסים, שאצלנו מגדלים לייצוא הפקעות, אבל הריח...בעעעעע...ריח של צמיג שרוף
ויש לנו גם פעמוני שלג, שהם גם נורא דומים, אבל שם הפרח לא זקוף, אלא ממש כמו פעמון. פרח מקסים, שאצלנו מגדלים לייצוא הפקעות, אבל הריח...בעעעעע...ריח של צמיג שרוף
R r66 New member 9/3/04 #13 ../images/Emo12.gif אכלתי אותה!!! מצחיק - יש לי שום בגינה. אני לא נוגעת בו. חברה שלי קוטפת את העלים לעצמה וכשהוא פורח האחראית על המשתלה אוספת ממנו זרעים. נו שויין!
../images/Emo12.gif אכלתי אותה!!! מצחיק - יש לי שום בגינה. אני לא נוגעת בו. חברה שלי קוטפת את העלים לעצמה וכשהוא פורח האחראית על המשתלה אוספת ממנו זרעים. נו שויין!