בוקר טוב!

בוקר טוב!

עשיתי היום בדיקת דם... מחכה לתוצאה שלילית... (אני מאד אופתע אם יצא חיובי) עכשיו אני אצל ההורים שלי כי נמאס לי להיות לבד בבית כל היום
אה, ואיזה כיף! בעלי באמת השתכנע לעבור דירה!!!

sovlanit

New member
יעלי,בשורות טובות

תמיד משמחות. שמחה על שבעלך מסכים לעבור דירה. מאחלת שתוצאות בדיקות הדם תהיינה לשביעות רצונך. ותהני אצל ההורים... חיבוק

תודה!

לא משנה שגם פה אני לבד... (ההורים שלי עובדים...) לפחות אני מרגישה יותר בנוח. להיות בעיר לבד זה שונה מאשר להיות לבד ביישוב שלי. פה לפחות אני שומעת אנשים בחוץ... ומשהו מצחיק ששמתי לב אליו- אני מאד צעירה יחסית ונראית כמו תלמידה (במיוחד עם התיק שאני הולכת איתו...), וכשאני הולכת לקופ"ח לעשות בדיקת דם להריון מסתכלים עליי כמו על איזו שובבה קטנה... הקופ"ח שלי היא באלעד (עיר חרדית) שזו העיר הכי קרובה אליי (כמעט חצי שעה נסיעה...), והיום עשיתי את הבדיקה בבני ברק כי הייתי בדרך לגבעת שמואל והמעבדה שם פתוחה עד 11. בקיצור בשני המקומות האלה רגילים לראות נשים חרדיות שרואים עליהן שהן נשואות (כיסוי ראש), והאחות היום הסתכלה עליי כאילו עשיתי לה משהו רע...

sovlanit

New member
יעלי,../images/Emo6.gif

ועל כך שנו רבותינו "אל תסתכל בקנקן...." שתראי צעירה לנצח,ושתצליחי להנות כל פעם בליבך מהסיטואציות האלה. צחקי בליבך והניחי לכולם להרים גבה ולנחש- ...ומי שלא נראה לו אני ממליצה לשתות מים מים-המלח. אגב,אני מרשה לך גם לצטט אותי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והנה מצאת לך עיסוק מהנה גם בלעדי...

והתוצאה היא:...

שאכן אני לא בהריון! וטוב שכך... נחכה ככה עוד כמה חודשים לפחות... יש לנו מלא הוצאות עכשיו...

אנילה1

New member
../images/Emo95.gifיעל, טוב מאוד שאת לא בהריון.

זה לא העיתוי הנכון. תהני מחייך וכשתרצי תינוק לא תהיה לך בעיה להכנס להריון.

יעלי אני באמת לא יודעת עם להצתער

בשבילך או לשמוח בכל מקרה ניראה לי שיצאה אך שרצית כול דבר בזמנו גם זה יגע יש לך תוכניות ללמוד נכון ? אז לכי על זה כול עוד זה אפשרי בהצלחה בכל דרך שתבחרי

שש שבע

New member
רק נדמה לך

בבני ברק רגילים לראות בנות 17 עם בטן וכיסוי ראש, אז לך אין כיסוי אז מה? המשהו הרע הוא לא הבטן אלא העובדה שאין לך כיסוי....חח

נו וזה ההבדל...

אמנם אני (כבר) לא בת 17, אבל עדיין, לפחות על הילדות האלה יודעים שהן נשואות ואף אחד לא מסתכל עליהן כמו על ילדות שלא נזהרו... חח...

מנופ

New member
יעלי גם אני נראית צעירה

ואני כבר בת 29 עם שני וחצי ילדים, ולא יודעת למה לפעמים מתייחסים אלי כמו אל הביביסיטר של הילדים שלי. וכמו ששש שבע אמרה לך, הסתכלו עליך כי אין לך כיסוי ראש, אם היה לך כיסוי ראש לא היו מסתכלים בכלל. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך

גליתrt

New member
זה מזכיר לי ש...

הצ'וצ' היה בן שבועיים נכנסו לבי"ח עקב דלקת בדרכי השתן ובדיוק בביקור רופאים חמותי הגיעה לבקר אז הרופא אחרי סקירה של האחות פונה לחמותי ומתחיל להסביר לה מה יש לילד ומה הטיפול שיינתן לו עכשיו... וחמותי חייכה אליו בנעימות ואמרה שהוא באמת מחמיא לה אבל היא לא האמא ואז הצביעה עליי ו'הסגירה' אותי והוא היה בשוק, לדבריו: "מה?, לא הייתי נותן לה (הכוונה אליי) 16" !!!!.

אנילה1

New member
כשהילדים שלי היו קטנים, כולם היו

בטוחים שהם האחים שלי. היה לי שיער ארוך חלק עד המותניים, חצאית מיני קצרצרה, והייתי רזה. בגיל מסוים הבת שלי התבגרה, היא הייתה בת 13 וכולם היו בטוחים שהיא אחותי. היום, נכנסתי לחנות לבגדי ילדים ושאלו אם אני קונה לבן שלי. והיום אני לא נראית טוב, שמנתי. אני עושה דיאטת הרזיה. נראה מה יקרה. בעלי אומר שאני מתנהגת כמו אשה צעירה. אז לא שמים לב לפנים שלי. גם הנכד הגדול אמר שאני יותר צעירה מהסבתא השניה. למרות שאנחנו באותו גיל. הוא שאל בת כמה אני, אמרתי לו שאני בת 35 הוא אמר בסדר. זה נשמע לו הגיוני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הגיל של הנשמה יותר חשוב

זה הכל תלוי אך מרגישים אנילה שתשארי צעירה לצעירה לנצח

למעלה