בוקר טוב

שלומפער

New member
בוקר טוב

הייתי מסוייט, התבקשתי להחליף שם, מכיון שזה מעורר אסיסואציות לא נעימות, אז הנה, אני בניק החדש. רציתי לכתוב לכם מס' שורות שכתבתי הבוקר בלי לעצור כדי לחשוב. סתם רק מה שההרגשה מכתיבה, מיד מהלב לעט, בלי לסנן. כמו שנים, שעוברות על ילדות שפורחת. כמו עננים, שמסתירים שמש שזורחת. ובגרות, בטרם עת. וחרות, בדיו ובעט. יום בא, ורגע נחבא. ומחשבות שנושבות, הולכות ושבות, ללא כל תשובות. ואני ניצב ותוהה, עד אימתי אהיה טועה, עד כמה אינני רואה, העדר אחריו אני נוהה... כצאן ללא רועה, פועה אל רואה, ואינו נראה... האמנם נמכרתי חינם.. ואמונותי, ורגשותי כאינם...?

מזל טוב על השם החדש

אבל, איזה אסוציאציות אתה חושב ש"שלומפער" עושה? מה שנקרא להחליף פרה בחמור. בכל אופן מזל טוב על השם החדש, ורק שתדע שזה חלק מהתהליך הקבוע. החלפת הניק. עד שלא החלפת ניק אתה לא ממש שייך. לכל אחד יש איזה ניק ישן בארון שהוא החליף אותו. אז וולקאם.

שלומפער

New member
שלומפער זה אחד

שמנסה לעשות סדר בבלגאן של החיים שלו ולא כל כך מצליח האסיסואציות שהוא מעלה לא כל כך נוראיות כמו סיוטים, והן בבחינת הרע במיעוטו. סתם מעניין מה הניק הקודם שלך ולמה החלפת אותו

שלומפער

New member
דאגת?

דאגה בלב איש ישיחנה. ברעידת אדמה זה זמן טוב להיזכר בכל הדברים המפחידים...

stאסתי

New member
תתחדששש

וברוך השב:) אם אין לך מה לעשות בוא עשה את זה איתי אני מאוד טובה בלא לעשות כלום:)

שמה קא גרים - השם משפיע על האדם

"אשר שם שַׁמות בארץ", אל תקרי שַׁמות אלא שֶׁמות (מהגמרא). מסופר על החפץ חיים, כמדומני, שפעם נסע ברכבת ולידו בקרון ישב יהודי. התפתחה ביניהם שיחה והיהודי סיפר שנוסע ממקום מגוריו כיוון שפשט רגל (בנקרוטיירען בלע"ז). שאלו הח"ח מה פירוש לפשוט רגל. הסביר שלווה כספים לעסקיו וכעת אינו יכול להחזיר אז מודיע על פשיטת רגל ובכך משתמט מחובותיו. אמר לו הח"ח, עתה הובנו לי דברי הגמרא, "אשר שם שַׁמות בארץ" - אל תקרי שַׁמות אלא שֶׁמות, שהרי אתה מקיים "לווה רשע ולא ישלם", ובמקום לומר שאתה גונב אתה שם שֶׁמות וקורא לעצמך פושט רגל... stאסתי גם אני טוב מאד בלא לעשות כלום. ה'פעילות' האהובה עלי מכל היא הבטלה. ואני משתדל להתאמן לכך בכל עת שהדבר אפשרי. למה למהר ולמה לעמול. בספרד אף המציאו לכך שם נאה, סייסטה ג'ורג' W בוש בחופשתו האחרונה נהנה לדוג. ופגש על הנהר דיג שליו ובטלן. אמר לו, למה שלא תעשה עם עצמך משהו, במקום להתבטל כל הזמן. ענה לו הדייג ואתה מה עשית בחייך, ראה כל ימיך עבדת בכדי להיות נשיא כעת שהגעת להישג הגדול ואתה נשיא מה אתה עושה כשרק מתפנה לך מקום בלו"ז? יוצא לדוג. אני כבר מעכשיו בלי לעמול על הנשיאות, דג לי כאוות נפשי... שלומפער מזל וברכה על השם החדש

למעלה