ש-לום....../images/Emo24.gif
חזרתי מהלימודים לפני כשעה בערך.. היה מאוד מאוד נחמד ..(אךךך אני מתה כבר להתחיל במה שאני לומדת.) יש כאן איזה מישהי או מישהו שרוצה שאני אמרוט לו שערות מאיזה שהוא מקום??
. בקשר למקום העבודה בונבונת לא נזמה זה לא סוכן ביטוח זיו..בכל אופן תודה על הרצון הטוב לעזור לי
.. עזרא היית עסוק כשהתקשרתי..לא נורא הייתי כ"כ קרובה אלייך לעבודה ואתה היית עסוק , לא נורא.. העיקר שאת האצבעות אתה עדיין מחזיק לי..עד שאני אקבל תשובה..אל תלחץ..
ריקוששש התגעגעתי אלייך מאוד...מה קרה נשמה איבדת את מס´
שלי?? איך את מרגישה?? מרין..בקשר למה שהיה בעבודה כתבתי כבר.. תעקבי כפרות.
מי עוד מי עוד?? אה ג´ססססס תודה שאת מאחלת לי שאתקבל לעבודה ותאמת? עדיף כמה שיותר מהר כי כבר נהייתי מפגרת.
סערת הרגשות היקרה.. ראיתי מה שכתבת לי..ואני מצטערת אם נגעתי לך בנקודות רגישות מידיי כנראה שאני באמת לא מכירה את הסיפור שלך אבל מה שעכשיו הבנתי פחות או יותר..זה לא בסדר..אבל מאמי אני לא מתכוונת יותר להגיב למה שאת רושמת (הכוונה שלי אני יותר לא אצייץ..בכל הקשור לנושא שלך) כי אני כבר לא מבינה כלום ממה שקורה לך. מקווה רק שתצליחי בכל דרכייך ושהדרך שאת הולכת בה לא ירבו בבורות ...תודה שאיחלת לי הצלחה בעבודה ובראיון ומקווה אני שאצליח..
וליאור 30 ...אין מילים
פשוט גדול מהחיים.(הוא דיבר איתה היום בפלאפון)... זהו למעשה אמרתי דברתי השלמתי שעות. אני אוהבת את כולכם...ומחכה לשוחח עמכם