בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

טוב הייתי כאן מהבוקר..אני רואה שעוד לא התעוררתם... אני חייבת לזוז ללימודים.. מאחלת לכם בוקר טוב ומקווה אני לחזור ולראות רק דברים טובים. שלכם ניקול*

jess ועוד

New member
בוקר טוב ניקול ../images/Emo24.gif

מה קרה בשעה שאת פה אני עדיין מתארגנת ליציאה מהבית בכל מקרה שיהיה לך יום מופלא נעים וטוב אוהבת
ג´סיקה

golem

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם????? איך שאני רואה את זה המצב פה הבוקר בכלל לא רע..
ניקולי כשאת אי פה שם באיזור העבודה שלי..תזרקי מילה..
שיהיה לכולנו יום נהדר

@@

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםם

שיהיה לכולנו יום נפלא וקסום. שולחת המון
ו-
ב-
ריקי

mariana

New member
בוקר טוב מתוקים שלי../images/Emo42.gif

רציתי להגיד לכם שאני אוהבת אותכם מאוד. ומאחלת לכם יום נפלא ובלי ביאוסים, מרין שמעת? ואגב ניקולי איך היה אתמול הראיון עבודה? אוהבת

ניקולי

New member
ש-לום....../images/Emo24.gif

חזרתי מהלימודים לפני כשעה בערך.. היה מאוד מאוד נחמד ..(אךךך אני מתה כבר להתחיל במה שאני לומדת.) יש כאן איזה מישהי או מישהו שרוצה שאני אמרוט לו שערות מאיזה שהוא מקום??
. בקשר למקום העבודה בונבונת לא נזמה זה לא סוכן ביטוח זיו..בכל אופן תודה על הרצון הטוב לעזור לי
.. עזרא היית עסוק כשהתקשרתי..לא נורא הייתי כ"כ קרובה אלייך לעבודה ואתה היית עסוק , לא נורא.. העיקר שאת האצבעות אתה עדיין מחזיק לי..עד שאני אקבל תשובה..אל תלחץ..
ריקוששש התגעגעתי אלייך מאוד...מה קרה נשמה איבדת את מס´
שלי?? איך את מרגישה?? מרין..בקשר למה שהיה בעבודה כתבתי כבר.. תעקבי כפרות.
מי עוד מי עוד?? אה ג´ססססס תודה שאת מאחלת לי שאתקבל לעבודה ותאמת? עדיף כמה שיותר מהר כי כבר נהייתי מפגרת.
סערת הרגשות היקרה.. ראיתי מה שכתבת לי..ואני מצטערת אם נגעתי לך בנקודות רגישות מידיי כנראה שאני באמת לא מכירה את הסיפור שלך אבל מה שעכשיו הבנתי פחות או יותר..זה לא בסדר..אבל מאמי אני לא מתכוונת יותר להגיב למה שאת רושמת (הכוונה שלי אני יותר לא אצייץ..בכל הקשור לנושא שלך) כי אני כבר לא מבינה כלום ממה שקורה לך. מקווה רק שתצליחי בכל דרכייך ושהדרך שאת הולכת בה לא ירבו בבורות ...תודה שאיחלת לי הצלחה בעבודה ובראיון ומקווה אני שאצליח..
וליאור 30 ...אין מילים
פשוט גדול מהחיים.(הוא דיבר איתה היום בפלאפון)... זהו למעשה אמרתי דברתי השלמתי שעות. אני אוהבת את כולכם...ומחכה לשוחח עמכם

@@

New member
ניקוליייייי, חולה עלייך../images/Emo25.gif

אני כבר לא מוצאת את עצמי מרוב עבודההההההההההה, ממש לא שכחתי אותך. אין לי כ ו ח , אני עובדת קשה ובאה הביתה הרוגה, מבטיחה להרים
, אני קצת אעשה קניות היום יש סוף עונה ב- יופ, ואחותי התנדבה לקנות לי כמה בגדים לכבוד יום ההולדת, אז מה אכפת לי, אז שאני אסיים את "עיסוקיי" הכ"כ מעניינים (במרכאות גדולות) אני מבטיחה
. ועד אז נשמה מתוקה ויפה שלי קבלי
ענקקקקקקקקקקקק ב א ה ב ה ריקי

ניקולי

New member
ריקהההההההה../images/Emo24.gif

איך אני שמחה לראות אותך כאןןןןןןןןן וואוו זה עושה לי הרגשה טובה.. תגידי נכון שאת מרגישה טוב בימים האחרונים? או שזה רק נדמה לי?? יש לי מעין הרגשה כזאת שאת שלמה עם עצמך ומרוצה מעצמך.. אני צודקת או שזו רק הרגשה פנימית שלי שמטעה אותי?? ונשמה אם את עסוקה בדברים טובים כמו לקנות בגדים וכאלו אז.. סבבה קחי את הזמן שלך פשוט חשבתי שאיבדת את המס´ שלי..
תתקשרי נשמה מתי שבא לך.. אוהבת אותך מאוד ניקול*

@@

New member
ניקולקוללללללל

ההרגשה שלך הייתה תקפה לגביי אתמול, היום קצת פחות, הקסם התפוגג, ידעתי שזה יקרה, ידעתי שיהיה שקט אחרי "המתנה" שקיבלתי אבל לעזאזאל הכלללללל אני ממשיכה ! לאן???????? לאיפה שהחיים יקחו אותי ובטח שרק במובן החיובי, אני זורמתתתתתתתתתתתת. לא שכחתי את הטלפון שלך, הבטחתי ואני אתקשר. אוהבת ריקי
את מלכה שלי

golem

New member
היי נשמה ../images/Emo24.gif

מצטער...על מקודם אבל באמת היה לי קצת בלגן פה
אבל האצבעות שלי עדיין לחוצות בצורה כואבת מאוד
בכל מקרה פעם באה שנדבר..אני יעיף מהחדר פה את כולם שלא יפריעו...

ניקולי

New member
עזרוששששש../images/Emo24.gif

אהלןןןןןןןןןןן..מה קרה לך נשמה..זה בסדר, אני בהחלט מבינה אותך עבודה זה עבודה!!!!!!. חוץ מזה..אמרתי לך מה לעשות עם האצבעות נכון?? אחרי הכלללללל תשים אותם במים פושרים זה יעזור..בנתיים עוד לא קיבלתי תשובה לגבי העבודה אז.. תמשיך להחזיק
.. ניקול*

golem

New member
רק שאני יבין...../images/Emo13.gif

ככה כשהאצבעות מוחזקות לשים במים....נראה לי מוזר..
אבל אם את אומרת
עזרא

ליאור 30

New member
ניקולי תודה על החיבוק

ואם מי בדיוק דיברתי היום בפלאפון???????????????

למעלה