בוקר טוב אני רוצה לדעת מי זאת פל^גר אנירוצה להכיר אותה שיהיה לכם שבת שלום
C chisi New member 18/8/01 #1 בוקר טוב אני רוצה לדעת מי זאת פל^גר אנירוצה להכיר אותה שיהיה לכם שבת שלום
פ פלג^ר New member 18/8/01 #3 אבי יקירי אני מקווה שאתה לא בשליחות האקס שלי.שנית להכיר?תעמוד בתור.סתם מתוק.3.שינוי מרענן גבר בסביבה
א איש הפח New member 18/8/01 #4 היי פלג^ר ../images/Emo24.gif מה שלומך פלג^ר? ואיך את מרגישה? תודה רבה שענית לי. מעניין אותי אם את נכנסת לצט של בת מחפשת בת. והרבה זמן רציתי להכיר אותך ולדעת מי את כי לפיי מה שאת רושמת אני את נשמעת כבחורה חמודה מאוד ויש לה תשובה לכל דבר . תודה רבה אבי 2 שיהיה לך שבוע נעים
היי פלג^ר ../images/Emo24.gif מה שלומך פלג^ר? ואיך את מרגישה? תודה רבה שענית לי. מעניין אותי אם את נכנסת לצט של בת מחפשת בת. והרבה זמן רציתי להכיר אותך ולדעת מי את כי לפיי מה שאת רושמת אני את נשמעת כבחורה חמודה מאוד ויש לה תשובה לכל דבר . תודה רבה אבי 2 שיהיה לך שבוע נעים
פ פלג^ר New member 19/8/01 #5 תודה חומד אבל במציאות אני יותר חמודה.אבי יקירי אני לא נכנסת לצאטים בכלל למעט צאט קולי של תפוזלן
M mhe New member 19/8/01 #9 15 שנה על הכדור הדפוק הזה לא מספיקות כדי לקבוע אצלך תור? נעלבתי סתם לא אני לא מהטיפוסים שלוקחים ללב
פ פלג^ר New member 19/8/01 #10 אבל מה מתוקונת מוכנה לאמץ אותך כבייבי סיטר לילד שלי 4 מעוניינת?תנאים מצויינים
M mhe New member 19/8/01 #11 טוב...חסר לי כסף... אבל אני משארת שאת גרה רחוקקקקקקקקקקק למה מי גר בירושלים חוץ ממני?