בוקר טוב...
J jessשל מיקה New member 16/12/03 #2 בוקר טוב לך יפתי אתמול היה לי ערב קצת עקום אבל היום זה יום חדש ומקוה שיהיה בסדר שיהיה לנו רק טוב מישהו התעורר לבוקר של 50מליון? היו 7 זוכים בפרס....
בוקר טוב לך יפתי אתמול היה לי ערב קצת עקום אבל היום זה יום חדש ומקוה שיהיה בסדר שיהיה לנו רק טוב מישהו התעורר לבוקר של 50מליון? היו 7 זוכים בפרס....
א אינספקטורית New member 16/12/03 #3 צהריים טובים הלואי עליי ה50 מליון וניקולי מצטערת שלא התקשרתי פשוט יש לי לחץ ולא מוצאת זמן להיתקשר. ובערב אני שוכחת
צהריים טובים הלואי עליי ה50 מליון וניקולי מצטערת שלא התקשרתי פשוט יש לי לחץ ולא מוצאת זמן להיתקשר. ובערב אני שוכחת
א אינספקטורית New member 16/12/03 #5 ת'אמת אני הרוב שם נו את יודעת בנשואים טריים. החבר'ה פה נרדמו להמון זמן אני מחה שכולם יתעוררו
נ ניקולי New member 16/12/03 #6 מרין?? ../images/Emo12.gif מה זה השם הזה?? אינספקטור מרין? ובקשר לטלפון?? אל תדאגי כמו שנאמר : "אף פעם לא מאוחר" יום טוב
מרין?? ../images/Emo12.gif מה זה השם הזה?? אינספקטור מרין? ובקשר לטלפון?? אל תדאגי כמו שנאמר : "אף פעם לא מאוחר" יום טוב
א אינספקטורית New member 16/12/03 #7 זאת אותה גברת../images/Emo68.gif בשינוי אדרת הגיע זמן לעבור למשהו חדש מה שלומך? ת'אמת יש לי הגבלה בשיחות, ואני מחכה שיהיה לי הזדמנות להיתקשר מעבודה
זאת אותה גברת../images/Emo68.gif בשינוי אדרת הגיע זמן לעבור למשהו חדש מה שלומך? ת'אמת יש לי הגבלה בשיחות, ואני מחכה שיהיה לי הזדמנות להיתקשר מעבודה
נ ניקולי New member 16/12/03 #8 מתוקה תארי לעצמי שזאת אותה הגברת בשינוי אדרת.. ומה קרה יש לך הגבלות בשיחות יוצאות? מי מקביל אותך? ... לילה טוב ניקול*
מתוקה תארי לעצמי שזאת אותה הגברת בשינוי אדרת.. ומה קרה יש לך הגבלות בשיחות יוצאות? מי מקביל אותך? ... לילה טוב ניקול*
א אינספקטורית New member 17/12/03 #9 אני מגבילה את עצמי ואני מגבילה את אריאל אני כבר חודשיים מאז החתונה מקבלת חשבונות ענקיים ואני לא מבינה על מה וגם אריאל. ובשביל לקנות בית צריך לחסוך. ושנינו דברנים גדולים בטלפון
אני מגבילה את עצמי ואני מגבילה את אריאל אני כבר חודשיים מאז החתונה מקבלת חשבונות ענקיים ואני לא מבינה על מה וגם אריאל. ובשביל לקנות בית צריך לחסוך. ושנינו דברנים גדולים בטלפון