בוקר טוב

fillygirl

New member
בוקר טוב

רק רציתי לעדכן... רק להגיד משהו... אולי זה יותר...להביע את דעתי... כל פעם שאני כותבת פה משהו ומישהו טורח להגיב... אז ממציאים מילים והכל נגמר רע ועכשיו אני בכלל על סף התמוטתות בגלל מצבה של הסוסה שלי... כתבתי כבר כמה פעמים על זה ואף אחד לא שואל מה קרה... ופעם אחת ילדה אחת נפצעה באצבע וכולם איחו לה החלמה מהירה... טוב לא משנה... רק רציתי להגיד שאני מרגישה ח-ר-א ולאף אחד לא מזיז אבל כשלאחרות קורה משהו כולם קופצים עליה... peace and love תמרה

talkk

New member
מה קרה לה???

אני עכשיו יודעת איך זה שיש סוס, ואני אמות אם משהו יקרה לו... את בטח ממש מסכנה... מה קרה לסוסה?? איזה סוסה היא??

fillygirl

New member
אני כבר 100 פעמים כתבתי שהיא

לא בסדר בזמן האחרון היא כל הזמן נופלת על הבירכיים היא לא אוכלת כמעט ואם כן אז זה מהיד שלי היא מתנהגת אלי נורא מוזר והיה וטרינר והוא עשה לה שיניים והוא שוב בא שבוע הבא ואם זה לא משתפר אז יש למחלה שלה שם שלא בא לי לכתוב...

talkk

New member
וואי....איזה מסכנהההה

אולי כתבת 100 פעמים ולא ראיתי, אבל עכשיו אני רואה
קבלי חיבוק

איזו מחלה זו!?

אני לא יוכל לבוא היום לחווה אבל אני יתקשר לחווה עם זה יעזור לך וישאל את אביעד!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gifטוב..

אני ראיתי הודעה אחת שלך.. שכתוב שקרה משהו לסוסה שלך וממש לא בא לך להיכנס לזה.. אז לא רציתי לשאול בגלל שכתבת שאת לא רוצה לכתוב ולהיכנס לזה יותר.. אז עכשיו אני שואלת, מה קרה לה?? יש לה מחלה כלשהי? ואני מאחלת לך שהיא תהיה בסיידר!
הרבה הרבה
ות ו
ים! מאווה!

RoNy S

New member
איזה מסכנה... מצטערת אם לא../images/Emo103.gif

רשמתי לך את זה קודם....לא ראיתי שרשמת את זה... אני מקווה שהסוסה שלך תרגיש טוב.... החלמה מהירה לה.... ו...קבלי חיבוק גם ממני!!

מצטערת לא ראיתי את ההודעות האלה..

אני נורא מצטערת על זה... ותבדקי בוטרינר אולי יש לה בעיה ברגליים.. עדיף שלא תרכבי עליה בזמן הקרוב עד שתדעו מה יש לה.

Y GIRL

New member
אויש מיסכנה......קבלי חיבוקי!

אני יודעת שאת לא רוצה שירחמו עליכן אני רק רוצה לעודד אותך! אל תבכי ילדונת...הכול עוד יסתדר....אולי בעוד שבוע, אולי בזמן אחר! נשיקות וחיבוקים והחלמה מהירה ככל האפשר למירהבל!!!! אם את זקוקה לתמיכה או סתם נדבר במסרים או באייסי 162260245 *מקווה שיהיה טוב*

Y GIRL

New member
אויש מיסכנה......קבלי חיבוקי!

אני יודעת שאת לא רוצה שירחמו עליכן אני רק רוצה לעודד אותך! אל תבכי ילדונת...הכול עוד יסתדר....אולי בעוד שבוע, אולי בזמן אחר! נשיקות וחיבוקים והחלמה מהירה ככל האפשר למירהבל!!!! אם את זקוקה לתמיכה או סתם נדבר במסרים או באייסי 162260245 *מקווה שיהיה טוב*

harazy

New member
אמרתי לכם לעוף לא?????

אתם רוצים שוב להתחיל???????????? אין לי בעיה...

סורי...

אני אשתדל יותר להגיב להודעות... וקבלי
גאאאדול ממני... אל תדאגי! אני בטוחה שהיא תיהיה בסדר!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifאוקיי... דבר ראשון...

אנ'לא רוצה לריב איתך או משו אבל... אני זאת ש"נפצעה" לי האצבע... *אהמ אהמ*
ו... בגלל התחרות אתמול כמעט נפלה לי הציפורן אז בלי טענות בקשה! אולי אנשים פשוט לא שמו לב שרשמת זה הכל! דבר שני... מה קרה לסוסה שלך?? ממתי? כמה זמן כבר? היה לה משו דומה לפני? נ.ב. זכרי שלא רציתי לריב או משו רק אמרתי!!

fillygirl

New member
אני מוסיפה כמעט לכל ההודעות שלי...

peace and love (היפים לשילטון!!!) היא לא נוגעת באוכל היא לא מזיזה את הרגליים שלה היא מסתכלת עלי כאילו שהיא רוצה להיפרד ממני תמרה pEace aNd LoVe

למעלה