בוקר טוב ?

בוקר טוב ?

זה רק אצלי בשכונה שכל בוקר אני מתעוררת עם רעש של גזימת עצים , כיסוח דשא , הובלת מכלי הגז וכ'ו ?

בעקרון זה אמור להיות זמן נוח

אנשים גם ככה יוצאים לעבוד וללמוד בבוקר . אבל מה עם המובטלים ואלו שעובדים בלילה ? ויש הרבה מובטלים ... במה כבר יכול להתנחם מובטל חוץ מאשר העובדה שהוא יכול להתעורר מתי שבא לו ?

cobainos

New member
אין מה לעשות..

זה לא יכול להיות נח לכולם הפגיעה המינימלית היא בשעות האלה לפחות לא בקיץ

חןשסק

New member
לנו עושים את זה בשעות לימודים../images/Emo42.gif

גומזים ומסדרים בזמן שיעור. גם ככה בקושי שומעים את המורה ועוד הרעש של כל הדברים האלה...? למה לא עושים את זה לא בשעות לימודים?!

זה מזכיר לי

את בלזר מהריאלית (למי שמכיר) היא היתה משתגעת מיזה . עוד כמה תופעות רעש מעצבנות : ילדים שמשחקים בחנייה של הבניין למרות שמאה פעם אמרתי להם שילכו לגן הציבורי שנמצא במרחק של דקה ולמרות שמידי פעם נופלות עליהם שקיות מים... ועוד משחקים עם כדור ! אני רק מחכה שזה יפגע לי באופנוע ! בין 2 ל-4 האמהות שלהן קוראות להם הביתה ואז הם מדברים , או יותר נכון צועקים אחד לשני דרך החלונות . פעם התקשרתי למוקד שאמרו לי לפנות למשטרה כי החנייה היא שטח פרטי . אבל אני מעדיפה את כל הילדים האלו בתוך החדר שלי מאשר לפנות למשטרה .

Maorah

New member
אצלי הילדים האלה יודעים לא להתקרב..

כל הבניין שלי הם זקנים... כאלה שנשארו להם גג שנתיים... בקיצור כל ילד שהם רואים למטה הם ישר מתחילים תתחקר אותו... מאיפה הוא ... מה הוא מחפש פה... בלה בלה.. בקיצור מגרשים אותו ממש מהר פעם איזו שכנה התחילה לתחקר את אחותי כי היא לא ידעה שהיא גרה פה.. ואחותי בת 26! ובכלל הם חיים בסרט שהבניין שלנו זה איזה מקום קדוש... כי זכינו בבנין הכי יפה בראשון... נו כמו שאמרתי עוד שנה שנתיים הנכדים שלהם יחליפו אותם... אה עוד משהו... ממש מעצבנן אותם שאני מנגן.. או שומע מוסיקה! חוצפנים! זהו סופית אין לי חיבה לזקנים...

cobainos

New member
חחחח בלזר...

לא לימדה ולא מלמדת אותי ותודה לאל..אבל מצחיקה לאללה ובקשר לילדים הקרציות... לי יש גן ציבורי צמוד לבית,ובערבים(שישי בעיקר) יושבים שם רוסים או ערסים וצועקים כאילו המקום שייך לאבא שלהם,בשבתות וחופשים בבקרים יש ילדים קטנים צועקים גם כן...משגע תשכל מוות לילדים הקטנים!

פעם היו יושבים

בגן שליד הבית שלי המוני רוסים , כל ערב . בגלל שגם אני הייתי שם כל יום (עם הכלב) התחברנו והייתי שותה איתם וודקה לפעמים . רוסים יודעים לעשות שמח .

cobainos

New member
חחחחח

יש את האלה שהם בסדר. יש את הפושעים...כמו בכל חברה אבל וודקה זה איכ,והם בטח שתו את הזולות ששורפות בגרון וגורמות להקיא תנשמה

למעלה