בוקר טוב.......

eliasys

New member
בוקר טוב.......

התעוררתי לקול צלילים צורמים שבאו מהפורום... מה קרה חברה אתם לא יודעים לריב ולקלל בקול נמוך? בושה לכל המקללים אומר, אתם נראים יופי ככה תמשיכו. כי אם תעשו דבר אחר לא יצא לכם טוב, כי זה, וזה בלבד, מה שאתם יודעים לעשות בחיים. אתם יודעים מה??? היה עדיף שתנהלו ויכוח תרבותי וכך לא תעירו אותי אחרי לילה ארוך של חוסר שינה. תודה

eliasys

New member
אני מבקש סליחה

כשכתבתי את ההודעה לעיל עדיין לא שמעתי על הפיגוע ובאותו רגע ששלחתי אותה בני הדליק את הטלביזיה וראיתי... אנהנו הולכים לקראת חושך. חושך שלא נתעורר ממנו עד שיקרה אחד משניים. או שהפונדמינטליזם הדתי יגבר וישלוט ואז אין לנו סיכוי או שאנחנו ננצח אותו ורק אז יבוא האור ואוחל לחזור על ההודעה המטופשת לעיל. אני כל כך כואב את הכאב הזה שאתה אפילו לא תאמין לי.

eliasys

New member
יש הרבה כמוני

אבל הם אינים מעיזים לומר את אשר על ליבם אני פשוט משוגע ואומר את מה שאני חושב אבל אני אעשה הכל כדי שהדעות האלה תקבלנה ביטוי עד כמה שאני יכול כמובן בחוגים המצומצמים שלי

כאן הבעיה אולי..הפחד של הרוב

להרים ראש ולסתום את פיו של מיעוט קיצוני.. ככה זה עובד,מי שרוצה שלום-מושתק מדבר בחדרי חדרים.. וחברי כנסת כרבים מתחרים ביניהם מי קיצוני יותר כי זה מה שמוכר כיום ברחוב בערבי.. מרק.

קלייר

New member
קקטוס -יש אמת בדבריך/הרוב השותק

הפחד הוא חלק מחיי הערבים,הם בין הפטיש לסדן, והקיצונים חוגגים על חשבון כולם יהודים ערבים חברי הכנסת?למי איכפת מהארץ יהודים כערבים להם יש משכות נפוחה,מכונית צמודה,וופנסיה על חשבון המדינה לכל החיים אנו העם צריכים לשנות ולנקות את הכנסת ,ולהחליף את היושבים על הכסאות אולי הגיע הזמן שמשמיע קולנו ,ונחפש בעם הערבי את החושבים כמונו יחד אפשר להזיז הרים

all

New member
פגשתי רבים כמוך

הכאב שלהם הוא גדול. הם מתביישים בבני-עמם ומשפילים עיניים לרצפה אחרי כל פיגוע, שואפים בכל כוחם להיות חלק בונה ותורם של מדינת ישראל. מאידך, אם יומרו את דעתם בפני בני עמם, אינני יודע כמה זמן הם יחיו. בשביל לעשות את אשר אתה מתכוון לעשות צריך עומץ שהיה למעט אנשים בעולם הזה. רבין למשל שילם על כך בחייו.

למעלה