בוקר טוב..

infatuation

New member
בוקר טוב..

הבוקר התעוררתי ב-8 לשמע עוד ריב בין ההורים שלי. לא הבנתי הכל, לא הבנתי על מה הריב. שמעתי את אבא שלי צועק, ואמא שלי משתיקה אותו כדי שלא יעיר אותנו הילדים, ואותו צועק עליה שלא תשתיק אותו. נשארתי עוד במיטה ושמעתי שאחותי קמה וצעקה עליהם שהפריעו לה לישון ואז כמובן שהריב של אבא עם אמא הפך גם לריב עם אחותי, ואז היה שקט. אחרי כמה דקות החלטתי לקום מהמיטה, אחותי אמרה לאמא שלי להעיר אותי כי תכננתי היום לנסוע לחבר שלי אז היא אמרה לה לא כי אין איך לנסוע. אז לא הבנתי, למה לא? אבא הלך... הוא לקח תיק עם בגדים ונסע.. אני אמורה להיות עצובה? או שאולי אני אמורה להיות שמחה כי זה משהו שכ"כ הרבה זמן חיכינו אני ואחותי שיקרה? אני לא מרגישה כלום. כאילו זה עוד יום רגיל שאבא נוסע לחברת ביטוח. התקשרתי אליו לשאול לאן הוא נוסע ואמר שזה לא משנה. שאלתי מתי הוא חוזר אז הוא אמר שהוא לא יודע. ואמר שאכפת לנו רק מהאוטו ולא מאבא שלנו וסגר. ואני שואלת את עצמי אם זה נכון. ומה להגיד כשאנשים יתקשרו לאבא? שהוא עזב את הבית? או שהוא עוד פעם בחופשה לשבוע בחו"ל? ומה להגיד לחבר שלי.. למה אני מבריזה לו היום? ומה לספר לחברות שלי בסוף החופש כשהן ישאלו מה עשיתי בחג? ומה זה בעצם אכפת לי? מה לעזאזל אני מרגישה עכשיו??

גרא.

New member
../images/Emo24.gif,יכול להיות שזה לא מה שאת

חושבת..וגם אם הוא לקח תיק ונסע, אין זה סוף פסוק...כל זמן שהוא לא אמר את זה, ורק מפגין שרירים...את חייבת להמשיך בחייך מקודם..לא להתבך בשום מערכת של שקים, כשהמילה המתאימה תמיד היא, אני באמת לא יודעת..יודע בדיוק איך את מרגישה,אבל את חייבת להיות חזקה פחות כלפי חוץ,גם אם בפנים הקרביים מתהפכות לך. קשה נורא לחיות במצב של חוסר וודאות...קשה יותר להסביר לכל מי שרוצה לדעת,את מה שאינך יודעת..לכן המוצא היחיד הוא שוב ושוב לומר איני יודע..רק עכשיו באתי..אני אשאל..וכדומה..מקווה ומתפלל למענך שזה לא מה שאת חוששת ממנו..שזה אולי הפגנת שרירים כדי להשיג שינוי. בכל מקרה, כולנו כאן,מי שתמיד מופיע ומי שלפעמים,תומכים ומחזקים אותך.

infatuation

New member
מה אם מה שאני חוששת ממנו זה מה

שאני רוצה שיקרה? הרי תמיד רציתי שזה יגמר כבר. כל הויכוחים והריבים והתפרצויות הזעם האלה.. עדיף שזה פשוט יגמר.. למרות שאם זה יגמר, זה עלול להיות מאד קשה. לכולם. אני כבר לא יודעת כלום. אני מרגישה כאילו אני בקושי יודעת איפה אני גרה, איפה הבית שלי?

infatuation

New member
מה אני עושה?

דיברתי עכשיו עם חבר של אבא שלי מקנדה.. ביקשתי ממנו שיתקשר לאבא שלי לדבר איתו. הסברתי לו מה המצב וביקשתי שלא יגיד לו שהוא יודע או שאמרתי משהו. ושאם הוא ידבר איתו על זה שלא ינסה לשכנע אותו לחזור שפשוט ידבר על זה איתו.. אם אני לא רוצה שהוא יחזור ולא רוצה שהם יחזרו.. למה אני עושה את זה?

גרא.

New member
I,יש בעייה עם משאלות לב מהסוג הזה,

כי לאחר שהן מתגשמות,אמנם ללא שום קשר של ממש למשאלה עצמה,לא מעט מאלה שחפצו בכך, מוצפים ברגשי אשמה, כאילו משאלתם היא שגרמה לשינוי המצב, ולא סבות הרבה יותר סוביקטיביות..לכן ,תני לעצמך להרגיש, ככל שלבך מוביל אותך אבל בלא משאלות מהסוג הזה,שהתגשמותן, הרת אסון לעיתים.

למעלה