בוקר טוב אהלן שלום מה נשמע? מה העניינים? מה קורה? מה חדש? מה נהיה? איייךךך? ווס הרצעח?
K KONFUZ New member 30/4/01 #1 בוקר טוב אהלן שלום מה נשמע? מה העניינים? מה קורה? מה חדש? מה נהיה? איייךךך? ווס הרצעח?
K KONFUZ New member 30/4/01 #3 יפה יפה... אתה נימרץ הבוקר אמרתי לך שאם תבלע את לוריוון בזמן הכל יהיה בסדר
פ פסיפלורה New member 30/4/01 #5 צפרא טבא!!!!!!!!!! אחרי שנודתי מפורום שירה על זה שאמרתי.. קונדום.. בפומבי (פויה, פיכס, פרחה שכמותי, מגעילה, קקי של חילזון, בעעעעעעעע) באתי להתעלל בכם. שנתחיל מעקירת ציפורניים? הלו! קומפוץ! איפה הוויסקי שהבטחת????
צפרא טבא!!!!!!!!!! אחרי שנודתי מפורום שירה על זה שאמרתי.. קונדום.. בפומבי (פויה, פיכס, פרחה שכמותי, מגעילה, קקי של חילזון, בעעעעעעעע) באתי להתעלל בכם. שנתחיל מעקירת ציפורניים? הלו! קומפוץ! איפה הוויסקי שהבטחת????
פ פסיפלורה New member 30/4/01 #14 והנה באה שורת המחץ שנידתה אותי.. איפה מתי ומי מביא קונדומים וחוץ מזה - תימני מתאים לנמשים..
A ariegur New member 30/4/01 #21 אצלי הם ממושמעים לאללה, לא תצטרכי לרדוף אחריהם. אולי תצטרכי לצרוח אבל על זה אני לא אחראי. אריה המחצצר.
אצלי הם ממושמעים לאללה, לא תצטרכי לרדוף אחריהם. אולי תצטרכי לצרוח אבל על זה אני לא אחראי. אריה המחצצר.
K KONFUZ New member 30/4/01 #13 אריה נשמה.. קונפוז מבקש סליחה על כל הקללות הגסות לא שמיר אתה.. ולא עלינו שוסטק... אריה הגדול אתה(לא דרעי) סולח?
אריה נשמה.. קונפוז מבקש סליחה על כל הקללות הגסות לא שמיר אתה.. ולא עלינו שוסטק... אריה הגדול אתה(לא דרעי) סולח?
K KONFUZ New member 30/4/01 #17 ככה תשאיר אותי? מחכה? ממתין? כאוב? עם מצפון מרוסק? קונפוז(נעלב בעצמו עכשיו)