בוקר טוב

mondani5

New member
ציצינה ילדתי!!!

סוף סוף שומעים ממך, שמעתי שהיה לך בעיה במחשב, נשיקות למשה ויובל,מה העניינים אתך ,גם את זקוקה לנפשונית קטנטנה. שיהיה לך שבת שלום , אוהבת אירית

איריתוש מקסימה בדיוק כתבתי בפורום

שמחתי לקרוא שיצאת לחופשה ונהנת.......... נשיקות לשיר ורון המקסימות שלך
...................וחיבוק גדול עבורך!!!!!!!!!

באחור אבל בהמון אהבה../images/Emo23.gif

מירבי אנחנו איתך וחבל שכתבים צמאי דם יהרסו לנו את החיים. גם על המכשול הזה נתגבר כולנו ביחד בכוחות משותפים.כי איך אומרים במקום שיש אהבה אין דבר אחר . ולא ניתך לדברים האחרים המכוערים להכנס לשורותינו. נשיקות והמון תמיכה מבעלי מירין וממני

sigush3

New member
לענת של מאי או עדה ומינה יקרות

המון זה לא נכנסתי לפורום ומן הסתם גם שכחתי מקיומכם באופן טוטלי (...למען האמת אין הרבה מה לזכור ממכם ...את הרע עדיף לשכוח..לא???????) אבל היום כשנכנסתי וקראתי קצת אני מבינה שעדין אתם לא מרפות ואת ענת של מאי ....כל כך דואגת לכולם,,,,נשמה טובה------ אני רק רוצה לאמר לכם אם כבר אתם נכנסות לפה כדי לעודדדדדדדדדדד אז שלא ישעמם לכם ופה אתם לא יכולות למחוק כי אצלכם בפורום יושבים על המשמר לא פעם כתבתי אצלכם ותיק תק זה נמחק פוחדות מהאמת אה?????????? אבל כשידיעה מתפרסמת בעיתון זה כבר לא סוד אבל זה מסקרן ואף מושך תשומת לב ומי כמוכם יפות נפש אצילות לא ירכבו על הגל ואולי גם יצליחו להשיג מטרות,,,,,,,,,,, יקירותי אני מכירה אותכם אישית לוחצת ..לוחצת מאדדדדדדד ועוד שני זוגות שעברו דרככם היו שמחים להרחיב את הדיבור אבל לא בשלב זה(הם עדין בתהליך לכן לא ירחיבו כרגע בפרטים אבל איתם בטוח אתם תפגשו בבית משפט) אם המטרה שלכם מקודשת תתעסקו בה אל תסריחו יותר תנסו לתקן את השם המעוות שלכם שהוא קבוע ולא חד פעמי בעיתון ---עיתון קונים קוראים ואחר כך עוטפים בו דגים ומחר יש כבר עיתון חדש,,,, אבל אצלכם הכתבה תמיד בפוסטר מדיה וידועה בציבור לא אשכח את היום שישבתם אצלי בבית כמו שתי בובות ברבי חיכוי זול וניסתם להגיד לי כמה מירב נוכלת וכל הזמן ניסתם לצייר אותה מפלצתית למזלי שאני חכמה והבנתי ששם המחשק הוא תחרות אבל בגלל כל גל ההשמצות שצירתם בעיני בטרם בכלל פגשתי את מירב גרמתם לי להבין ובקלות כמה אתם מחפשים אקשן ועבודה ולא ממש עבודתכם קודש כשפגשתי את מירב רק בחזות את רואה קודם כל נשמה אחר כך עסקים אבל אתם לא רואים את המטרה המקודשת באמת ואת השליחות שבעינין אתם רואות אך ורק ותמיד כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וגם לי אישית אמרתם בתור פונדקאית הזוג לא מענין אותנו אנחנו דואגים לך זה התפקיד שלנו ועוד ועוד אחלה תפקיד....... אז בתכלס' תתחילו לעשות חשבון נפש זה הזמן חודש סליחות ויש לכם חופשי על מה לכפר ואל תשכחו שמעבר לכסף ולחטט בחיים של אנשים אתם בעצמכם אימהות ועל העתיד אין בטחונות לעולם לא תדעו מה יכול להיות והכי לא נעים שזה קורה במשפחה ורק לקרובים באמת ורק אז מתעוררים ורואים שמה שעשיתם בעבר חוזר לכם בפרצוף ורק אז מתחילים לשאול איפה טעינו ולמה אבל שאת כבר שם זה מאוחר לכן זה הזמן להתעוררות הנפש אם תבקשו סליחה אולי אלוהים יחוס עליכם כי אתם התעללתם בהרבה נשמות אם תעשו זאת מכל הלב זה יצליח תנסו זה שווה בכל אופן יש לי הרבה מה לכתוב אבל אני ממש עיפה מי שרוצה לדעת דברים ספציפיים אשמח לענות במסר עד אז בנות יקרות שלי תתעסקו עם העיקר ולא הטפל מאחלת לכם שנה טובה ומוצלחת ומקווה שהשנה הזאת תזכו קצת לחסד רוך ורחמים כי הרבה דמעות כואבות מעינים כבויות אתם הורדתם לזוגות וגם פונדקאיות אני שמחה שפגשתי אותכם לפני שהכרתי את מירב כי בלעדיכן לא הייתי מבינה שהיא קימת חכם לא.... כולי תפילה שהשנה תקבלו את ישוב הדעת ואולי אם הייתם כל כך מוצלחות לא היה לכם זמן לעקוב אחרי תהליכים של מישהו אחר ....... שווה בדיקה -- חג שמח מכל הלב באמת אני כבר לא כועסת אני פשוט מרחמת עליכם אתם מסכנות אבל לא ניתן לשנות מומים מולדים........ לילה טוב שבוע טוב......

sigush3

New member
למינה עדה וענת החסודות

היום קראתי ממש את כל מה שכתוב בפורום שלא הספקתי אתמול אני מוכרחה להגיב אומנם באיחור אבל עדיף כך איך אתם מרשות לעצמכם בכלל להעביר ביקורת על כתבה אחת בעיתון ולא נכונה ,אבל נצא מתוך הנחה שהכל נכון אתם צריכות להתביש לדבר בכלל אל תשכחו איך ביקשתם ממני להעלים את הדוח הפסיכולוגי ולצלם אותו ולהעביר אותו לוועדה כמקור וכך לחסוך מעצמכם זמן טירחה וכמובן כסףףףףףףףףףף חשבתם לפתות אותי בזה שתתנו לי סכום מסוים כאילו עשיתי איבחון חדש ואז תוציאו מהזוג החדש כסף שיועבר אלי כבדרך אגב לא לא מתוקות שלי רק סחורה זולה נמכרת בשוק לא בני אדם עם כבוד וערכים רק סוג של חלאות כמוכם יכול למכור נשמתו לשטן עבור כסףףףףףףףףףףףףף אני מציעה לכם להתחיל להרגע אתם פשוט עלוקות מה מענין אותכם מה כתוב פה או שם מה קרה אין עבודה??????? משעמם לכם ויש לכם זמן פנוי ולא מנוצל??????? אז הנה כמה טיפים באהבה:1.טיפוח החן האישי אתם נראות כמו סחבות ששחכו אותם בדלי סומק אודם וטיפה צללית-מחיר מבצע זול 50 ש"ח ואם אתם עדין לא מוצאות מה לעשות עם עצמכן-בלשכת התעסוקה מחפשים עובדות למשק בית במחיר פצצה -כדאי לבדוק כי גו'ב טוב מזה לא תמצאו ברמה שלכם אז אל תפספסו את המשרה יש לחץ..... ואם ואם ואם ואם גם שם לא הצליח לכם ויש סיכוי שכך יש לי שכן עיתונאי בפנסיה מאד משועמם אם תתנו לו כמה לירות(חלילה)הוא יהיה מוכן לעשות איזה כתבה ככה בשביל הפננה. אני כותבת ופשוט לא מצליחה למצוא את המילים שיכולות לתאר את הנבזות השפל והגועל שאתם מצליחות ליצר ,,,,מאיפה הכוח הזה לעזאזל....ממש כמו חיות שאורבות לטרף........ אני רק מרחמת על כל זוג תמים וצמא לילד שיעבור דרככם ושתצליחו לסובב להם את הראש בכל הקומבינות שלכם------חרם חרם חרם אנחנו לא לוקחים איתנו כלום ....אבל אם אלוהים רואה שלוקחים בגזל ומתעללים באלגנטיות בבריאות שהוא יצר הוא לוקחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם נותן מכות אוי אוי איזה כואבות .עם כולם תשחקו לא איתו אין עליו הוא אחד יחיד ומיוחד ...עליו אתם לא יכולים אז באמת די די די אל תתנו לאנשים פתחון פה גם ככה מצבכם לא מי יודע מה אז שבו בשקט ואל תקפצו על כל פיפס קטן בסוף יפתחו אנשים עמותה """"""נפגעי עדה את מינה בע"מ"""""""""ואז לא תדעו מאיפה זה בא לכם אל תתגרו בעצבים של אנשים זה יתנקם בסוף רק בכם לא רציתי לכתוב את כל זה אבל אתם לא משאירים הרבה ברירות וזה חבל הרבה אנשים זוגות ופונדקאיות יש להם ביקורת חמורה עליכם והם נמנעים מלדבר כי אין להם זמן וכוח לרדת לרמות כאלה אכלו אותה אצלכם מספיק ברחו ושתקו כי מה שבאמת מענין אותם זה המטרה ולא כל הקשקשת מסביב אבל אתם לא מבינות עינין וממשיכות כאילו אתם חוקקתם את חוק הפונדקאיות בארץ בביטחון מופרז שבו בשקט עדיף ----אמרו לי פעם ש"""""כרה יבש לא מסריח,,אבל אם נוגעים בו הוא מריח רע......... אם יש קצת בינה אתם תבינו ואם לא אז לא כרה יבש עדיףףףףףףףףףףףף לכל מי שמחפשת פונדקאית או כל דבר אחר בתהליך זה עיצרו חברה עשו שיעורי בית טוב טוב כי אם חתמתם נפלתםםםםםםםםםםם ומנפילות של עדה ומינה קשה לקום מהר כי נופלים ישר על הפרצוףףףףףףףףףףף ראו הוזהרתם ילה עליתם לי על העצבים בי בי בי בי

למעלה