בוקר טוב!

בוקר טוב!

אני כותבת בשם משתמש של אחי, אז אל תתהו.... אני רוצה ללמוד ריקודי בטן באיזור באר שבע. הבעיה היא שאין לי מושג מה מי ואיך.... האם אתם יכולים לקשר אותי עם בתי ספר או מורים? ועניין נוסף שמעניין אותי- ידוע שרקדניות בטן הן בדרך כלל נשים גדולות, שופעות ויפות
רק שאני קטנה, רזה ושברירית האם זה משנה? האם נשים קטנות לא מתאימות לריקודי בטן?

Elina5

New member
מורה בבאר שבע../images/Emo66.gif

אני מקוה שיש לי את הטלפון הנכון, שמה:עפרה יפרח ואני יודעת שהיא מלמדת באיזור הדרום , אולי אפילו בבאר שבע. 050 -513151 08-6512335 תמסרי לה ד"ש ממני... לשאלתך...התשובה היא , ובענק!!!, זה לא משנה בכלל(!) מה הם מידותייך ואני בטוחה שאת "קטנה ורזה " ונפלאה... הסטריאוטיפ של רקדנית בטן שמנה נולד ,כיון שהטעם של עולם המזרח(הקרוב) הוא נשים דשנות ומלאות (זה נכון לגבי נשים בכלל ולא רקדניות בלבד), אנחנו מכירים את זה בעיקר מהסרטים הערביים. זה הכל ענין של מושגי אסתתיקה וגיאוגרפיה, בתורכיה למשל, בגלל מגמת המערב, הרקדניות רובן ככולן רזות וקברטיות. בקיצור...מה שחשוב הוא לא האם את : רזה/שמנה,קטנה/גדולה וכו' אלא מה את עושה עם זה... מאחלת לך הצלחה ותספרי לנו כשתתחילי....
אלינה

Elina5

New member
מורה בבאר שבע../images/Emo66.gif

אני מקוה שיש לי את הטלפון הנכון, שמה:עפרה יפרח ואני יודעת שהיא מלמדת באיזור הדרום , אולי אפילו בבאר שבע. 050 -513151 08-6512335 תמסרי לה ד"ש ממני... לשאלתך...התשובה היא , ובענק!!!, זה לא משנה בכלל(!) מה הם מידותייך ואני בטוחה שאת "קטנה ורזה " ונפלאה... הסטריאוטיפ של רקדנית בטן שמנה נולד ,כיון שהטעם של עולם המזרח(הקרוב) הוא נשים דשנות ומלאות (זה נכון לגבי נשים בכלל ולא רקדניות בלבד), אנחנו מכירים את זה בעיקר מהסרטים הערביים. זה הכל ענין של מושגי אסתתיקה וגיאוגרפיה, בתורכיה למשל, בגלל מגמת המערב, הרקדניות רובן ככולן רזות וקברטיות. בקיצור...מה שחשוב הוא לא האם את : רזה/שמנה,קטנה/גדולה וכו' אלא מה את עושה עם זה... מאחלת לך הצלחה ותספרי לנו כשתתחילי....
אלינה

באלאדיה

New member
הוספתי את פרטיה ללוח, ואגב

יש בלוח המודעות מקום נוסף ללימוד בב"ש, שווה דפדוף...

tlingit

New member
על באר-שבע ועוד אפשרות בחצרים

היא מלמדת בבאר-שבא בימי שני 18:30-19:30 במתנ"ס י"א, רח' מרדכי נמיר 11 טל' 08-6433388 ובחצרים, באולפנה למחול ישמחו לפתוח קבוצה אם יהיו להם 10 נרשמים (אחד כבר יש..) 08-6473327 לא אמרו לי מי המורה

tlingit

New member
אל תשכחי לחזור לשתף אותנו

ולספר לנו איך הולך לך, איך הקבוצה שלך, מה לומדים, מה לובשים... אם יש שם עוד רזות או שאת היחידה (אני בטוחה שיהיו כאלה וגם כאלה, וכל מה שבאמצע
) את יודעת, מה שבא לך. אנחנו הרי פה מתים לדעת איך זה בכל החוגים שאנחנו לא יכולים להיות בהם, והלוואי שיכולנו

למעלה