בוקר טוב....

מיס קיי

New member
בוקר טוב....

שלום חמודים שלי....מזמן לא הייתי פה ונורא התגעגעתי.... לא יכלתי להתחבר...עבדתי המון...כל יום כ 8 עד 10 שעות וזה היה מאוד קשה!!!! אבל עכשיו אני כבר לא עובדת....ומחר אני חוזרת ללימודים...ללימודים המחורבנים שאני כל כך שונאת.....ויש לי עבודה שלמה במתמטיקה להגיש ולא התחלתי אותה בכלל.....טוב אז ככה הסיבה שבגללה אני פה היא כיוון שבשבועיים האחרונים אני עשיתי מחקר ואני רוצה לשתף אתכם בתוכן....אז אני אכניס אותו לפורום יותר מאוחר.... אבל אני אשאיר אתכם עם שאלה שהייתי רוצה שכל אחד יענה לפניי שאני מפרסמת את כל הכתבה. האם המין השני בוגדני ושקרן כמו שאנו טוענות?! *חומר למחשבה*

מיס קיי

New member
אז איך אתה בדיוק מסביר בגידות?

ואיך לעזאזל מישהו מכם יכול להסביר לי איך ולמה לעזאזל!!!....בן אדן מאורס בן 25...לוקח את החוצפה לידיים שלו...מתחיל איתי....מסובב לי את כל הראש ואחר כך עוזב?!! הריי זה היה ברור שהייתי יוצאת איתו עד שנודע לי שיש לו ארוסה ולא זה לא הוגן!! וכן אני כועסת ואני זוהמת...אבל מה אני בכלל מנסה אף אחד מכם לא יודע איך אישה מרגישה כשמנצלים אותה או מציבים אותה במקום השני!!!![ אז תודה על היחס אבל לא תודה!!!

Liroy26

New member
כוס מים?!

קודם כל תרגעי. לא יפה לעשות הכללות. אז נפלת על חרא של בן אדם, קורה! למה כל הנשים צדיקות? אף אחת מהן לא בגדה מעולם? פרופורציות יקירתי.

מיס קיי

New member
לא מים...סאן פרנסיסקו בבקשה..

לא יפה לעשות הכללות?!!!??!! נשים שבוגדות?...כן יש כאלו אבל אף לא לרגע אל תשכחו שעל בגידות ושקרים למדנו מכם!! אתם הייתם ועד היום אתם המורים הטובים ביותר כשמדובר בבגידות ושקרים... וכם אני כועסת וכוס מים לא תעזור...אבל אם תיתן לי בקבוק אני מבטיחה לנפץ אותו על הראש של הבן זונה הזה!! אני בת 17 לעזאזל...כן..אני יפה ואני גאה מה לעזאזל גרם לו לחשוב שיש לו סיכוי איתי?!...לא רוצה לצאת כסנובית אבל כוס עמק הוא מאורס אין לו שום זכות לגנוב לי את הלב ככה!!!! עם הכרס הגדולה שלו והפרצוץ המגעיל הזה!!!!

ELP

New member
זה ממש מעצבן לקרוא את זה

דבר ראשון אני באמת מצטער בשבילך שנפלת על חרא של בן-אדם, אבל מהמקרה הזה ועד להכללה שלמדתן מאיתנו על בגידות ושקרים הדרך ארוכה מאוד... הרי זה ידוע לכולם שנשים הן העם הכי מניפולטיבי ואכזרי שקיים, לא רק שאתן משקרות בכל הזדמנות ואני חוזר ומדגיש בכל הזדמנות, הרי גם שרובכן סובלות מהפרעה נפשית כזו או אחרת. דרך אגב כל הכבוד לך שאת יפה וגאה אבל בסופו של דבר זה לא הופך אותך לבן אדם טוב יותר ובטח שזה לא נותן לך את המקום הראשון בכל דבר או אצל כל אחד אז תנסי למצוא מעלות אחרות לפני שאת יוצאת לצייד גברים כי על יופי בלבד העולם לא יכול להחזיק מעמד...

מיס קיי

New member
ורק שתבינו....

לא מעליבה את הגייז...אבל את החרא הזה אני שומעת מבחור שהוא הומו ...ומחובר לצד הנשי שלו...שלדבריו הצד הזה שקרן...אם הצד הזה שקרן ואתה כל כך מחובר אליו...(שאפילו בהליכה שלך שמים לב...צריך רק לתלוש לך בייצים ואתה הולך כמו בחורה........) אז מה זה עושה אותך?! ועצם העובדה שאתה גדלת סביב שקרניות....זו ממש אבל ממש לא בעיה שלי... וכמו שאומרים כל אישה מתאימה את עצמה לסביבה שבה היא נמצאת....לך תבין!~!!!!

kid of love

New member
וואוו../images/Emo70.gif

תנשמי עמוק, ותנסי להרגע. מהר! את בת 17, התאהבת באדם מכוער, שמן ומאורס (מה שאומר אולי שהוא גם מבוגר בהרבה?). הבן- אדם שיחק איתך (אף אחד פה לא אמר שזה בסדר), ופתאום את מתחילה להשתולל ולהאשים את המין האנושי בצרות שלך, ועוד בהכללות גסות. לא כולם אשמים בצרות שלך!!! אז שוב, תרגעי, תנשמי עמוק, או לחילופין תפרקי אגרסיות ואז תחזרי ונדבר... חזרת? יופי! גברים לימדו אותך לשקר ולבגוד? את מתאימה את עצמך לסביבה? מה??? מאיפה הבאת את זה? יש נשים מניפולטיביות, מגעילות, שקרניות, סחטניות ומה לא, בדיוק כמו שיש גברים כאלה. עובדה. לרוב הנשים שאני מכיר, יש עמוד שדרה והן נשארות מי שהן בכל סביבה. אז יצא לך ליפול על אחד מאנייק. אז מה? זה הופך אותי למשהו מכל הדברים האלה? (אני לא בוגד, שקרן, מאורס, עם כרס, וגם לא נראה לי מכוער- מצטער...) ודרך אגב, להיות הומו לא בהכרח אומר להיות נשי. (ואם כבר סאדיזם- אם היו מוציאים לך את השחלות, ההורמונים שלך היו פחות משתוללים, והיו מתחילים עוד כמה שינויים. למשל: אולי היית רגועה יותר) אני מצטער שנפגעת ממנו (וגם על זה שהצלחת לייצר פה התקפה והתגוננות, במקום אמפתיה), אבל קצת פרופורציות בחיים לא יזיקו לך. את בת 17! תפגשי עוד הרבה אנשים, חלק מהם יפגעו בך. זו לא סיבה לשנוא את כל העולם בלי שום אבחנה. תחשבי על זה קצת.

ELP

New member
את ממש לא מבינה...

הומו זה בן אדם מחובר לצד הנשי שלו??? את מוכנה בבקשה לפרט מי החליט את זה... דבר ראשון אני גבר, הומוסקסואליות זוהי תוית לנטיות המיניות שלי זה לא אומר שאני מחובר לצד הנשי... מעולם לא הייתה לי הליכה נשית, אני מפליץ, אני תוקע גרעפסים, אני אוהב להסתובב בעיר שלי וללכת מכות עם ערסים. הומו=אוהב גברים הומו=אוהב זין הומו=אוהב ריבועים בבטן אבל את יודעת מה, את באמת צעירה מדי בשביל להבין את זה, וחוץ מזה אני גם חושב שנשים לא קיבלו מספיק שכל בשביל להבין את זה. זה שאני אוהב גברים לא אומר שאני אתחיל להתנהג כמו בחורה, ואת יודעת מה אם היית אומרת לי את הקטע עם ההליכה הנשית והבייצים מול הפנים אני מניח שהייתי מכניס לך כסא בראש ונהנה לראות את הדם משפריץ על הקירות.

מיס קיי

New member
אני מניחה שהפתרון הפיסי והאלים זה

מה שפותר אצלך בעיות....כך אתה מוציא עצבים? אבא או אמא לימדו אותך?!....אחלה משפחה...רק תזהר...כסא אחד בראש שלי...זה ראש אחד שלך באדמה...קבור...במקום שלך כבר שמור. וריבועים בבטן?...אני מוכנה לתת לך רשימה ארוכה מאוד...עם גברים שיש להם קוביות בבטן...שאוה בים נשים....כי לא משנה עד כמה גבר יכנס ויזיין אותך...אין לך שום ערך מול גוף של אישה!!!!

מיס קיי

New member
אממ....

מה שפותר אצלך בעיות....כך אתה מוציא עצבים? אבא או אמא לימדו אותך?!....אחלה משפחה...רק תזהר...כסא אחד בראש שלי...זה ראש אחד שלך באדמה...קבור...המקום שלך כבר שמור. וריבועים בבטן?...אני מוכנה לתת לך רשימה ארוכה מאוד...של גברים שיש להם קוביות בבטן...שאוהבים נשים....כי לא משנה עד כמה גבר יכנס בך ...אין לך שום ערך מול גוף של אישה!!!! וזאת אמרה מיס קיי בעצמה!...אז בזמן שאתה מחפש זיון...או עוד קובייה...בבטן...תחשוב טוב...כי אתה אולי אוהב גברים אבל אני מבטיחה לך שלעולם גבר אמיתי לא יאהב אותך! ולכל ה"חכמים"....וה"חכמות"...שמחפשים דרך להשתיק אותי כי האמת צורבת להם את העיניים....קפצו לי....!!

Liroy26

New member
טוב חאלס

מיס קיי, ELP, הויכוח ורמת הניסוחים הירודה מיצתה את עצמה. לפני שאבא מגיע עם זרנוק מים בואו בבקשה נקטע את זה כאן. המשך ערב נפלא ושקט לכולם!

amet

New member
דווקא שרציתי להגיב

במרוקאיות אסלית אתה מרגיע. יודע מה צודק. כולם לנשום עמוק ולשחרר. מייס קיי עוד יהיו הרבה גברים שיתחילו איתך יימכרו לך לוקשים יאמרו לך כמה את יפה וחכמה אבל כל מה שהם ירצו זה לתקוע אותך ולא מעבר לזה. אז אם זה רק התחיל אצלך כל הקטע הZה בחיים. אני מברך אותך - ברוכה הבאה אל המציאות!.

Liroy26

New member
ולמה אתה חושב ככה בדיוק?!

למה לא הגיוני שיבואו לא מעט גברים שיגידו לה שהיא יפה וחכמה, שכיף בחברתה, שהיא רגישה, מצחיקה ומענינת וישמחו לבנות איתה זוגיות נפלאה?!

מיס קיי

New member
אני יכולה להרגיע אותך...

שלא יהיו טעויות..אותי קשה לקנות....ולא לא כתוב לי על המצח "למכירה".. ובתחת אצלי כתוב "אין כניסה"!

נועם@בת

New member
מי אמר אני ולא קיבל?

ידעתי שיום אחד אצליח לצרף את זה כאן
זה אמנם קובץ EXE אבל זה ממש לא וירוס (חסר לי שאכניס כאן וירוס, אמט שם עלי ידי רייקי ושולח אותי לעולם הבא
). 'תגעגעתי נועם

למעלה