בוקר טוב

בוקר טוב

ולדעתי גברים נורא רוצים לשלוט על השלט.. אתם מכירים גבר ואישה שיושבים מול טלויזיה אחת והשלט אצל האשה?

tamarp

New member
אצלנו זה בתורות....ובוקר מצויין!

כתומית10

New member
אצלנו השלט אצלי ../images/Emo9.gif !!!!

אבל הוא אומר לי על מה ללחוץ
סתתתתתתתתם
הוא פשוט לא כל כך אוהב טלוויזיה ....

TheSunshine

New member
בוקר טוב!!!

איזה כיף לכן. השלט אף פעם לא אצלי... הוא נרדם איתו מחובק בסלון :( ואם אני מעיזה לבקש אותו ממנו כשהוא ככה כבר מנומנם לגמרי אז הוא מיד מתעורר ושואל "למה? מה את רוצה לראות?" אלק שיוויון....

שקדייה

New member
גם את מכירה זוג כזה...../images/Emo8.gif

וכמובן, בוקר טוב. אני כל פעם בהלם מהשעות בהן את קמה....

חנץ

New member
אצלנו זה עובד ככה -

בד"כ הוא זה שמדליק טלויזיה כי אני לא מתה על זה אלא אם יש משהו ספציפי שאני רוצה לראות. אחרי שהוא מדליק הוא מתביית על משהו, ואם אני באה ורואה שבמשך 5 דק' זה משעמם אותי אז אני מבקשת שיעביר ערוץ ואז הוא נותן לי את השלט. כך ששנינו אוחזים בשלט ואם שנינו צופים אז בד"כ זה אצלי למרות שזה לא משנה כי אנחנו מעבירים אם לאחד מאיתנו זה משעמם ולשני לא אכפת.

שגיא24

New member
לא רואה טלוויזיה כמעט

אז אין שום בעיה. בעצם, אני כמעט בטוח שאצליח לשכנע את אשתי לעתיד שטלוויזיה זה סתם. פרט לתוכניות ברמה ששווה לראות או להקליט. אבל תסכימו איתי שהרוב זה בולשיט ובזבוז זמן. אני יכול לחשוב על דברים הרבה יותר מהנים לעשות בשעות הפנאי..... כמו למשל.... הממממממ........ נו, אתם יודעים.

תלוי מי תופס אותו קודם../images/Emo6.gif

אנחנו אוהבים דברים שונים לגמרי הוא אוהב סרטים ולי אין סבלנות לזה אז כשהשלט אצלו אני יודעת שאני ירדם! אני בד"כ מנצחת! ......אלא אם כן יש חדשות! על זה הוא לא מוותר!

avivl

New member
לא גרים ביחד....../images/Emo7.gif אבל כשנחזור.../images/Emo9.gif

נתחלק כמו בדרך כלל

למעלה