בוקר טוב

shir23

New member
בוקר טוב

אני רוצה להגיד לכם שאני פשוט מאוכזבת ומזועזעת מבליינדייט שהיה לי.

J-סיקה

New member
בוקר טוב שיר

כמה מזעזע יכול להיות אני יודעת (מתוך נסיונות חוזרים וכושלים) אבל למה להיות מאוכזבת??? זה סיכון שלוקחים בבליינד ... ספרי לי מה היה אני חייבת לשמוע חוץ מזה הכל בסדר????

shir23

New member
בוקר טוב ג´סיקה

אז ככה, יצאתי לבליינדייט עם בחור שלפני כן דיברתי איתו. היה נחמד דיברנו צחקנו, הגענו לבית קפה , הוא שאל אותי מה את רוצה להזמין אני עניתי: מיץ.. והוא גם שתה משהו, היה פחות או יותר נורמלי עד שהגיע החשבון ואז הוא מסתכל עלי כאילו שנחתתי מהכוכב, לא פתח את החשבון ולא אמר מילה. אני פתחתי את החשבון וראיתי מה היה הסכום, בגלל שהוא לא ניסה להוציא כסף או לשאול משהו פתחתי את התיק והוצאתי כסף , הבן אדם פתאום "התעורר מהחלום" שבו הוא כנראה שהה פתח את הארנק והוציא שטר ולקח את הכסף שלי ושם בארנקו, הוא דפוק??? לדעתי או שתשאיר את הכסף על השולחן ואל תיגע בו ולא תיקח אותו לארנקך ועוד בפגישה הראשונה!!! או שאם הוא היה אינטלגנט הוא היה אומר תרשי לי, אני משלם, משהו דומה אולי?? אבל כנראה שאין לבחור בושה ואני התביישתי בשבילו..

J-סיקה

New member
ווואוו בזה לא נתקלתי

איזה חצוף !!! ממש שוק אטומי יצא לך לדבר איתו מאז ???

shir23

New member
לא אבל עכשיו הוא שלח הודעה

שאני מאוד נחמדה. ו....זהו. מה שלומך?

J-סיקה

New member
איזה איש מוזר

מלבד הנושא של הכסף היה נחמד ???? אולי תגידי לו שפשוט מוזר לך הקטע של הכסף ספרי לו ותראי איך הוא יגיב

mariana

New member
היי שיר אני ממש מופתעת!

מצד אחד צחקתי ומצד שני הייתי מאוכזבת מימנו, מה זה הדבר הזה? איזה פדחן עוד לקח את הכסף שלך ושם בארנקו? נראה לי הוא אף פעם לא היה בדייטים לא נורא לפחות את מודעת. וג´סיקה אני הייתי מתביישת לשאול אותו למה הוא התנהג ככה. לא יודעת זה פאאאאדיחה.לא נורא שיר אני בטוחה שפעם הבא יהיה לך הרבה יותר טוב מזה אז קבלי בינתיים
ואין לך מה להיתאכזב

J-סיקה

New member
בטח לשאול ולו רק בשביל

שירגיש אולי משהו שהוא יהיה עם הפדיחה למה היא ??? שידע שהיא שמה לב לזה וזה לא היה במקום

shir23

New member
יש גם כאלו

לא נורא, כמו שאמרת זה, זה יהייה לקח לפעם הבאה......... אמא שלי הייתה פשוט מזועזעת לה שסיפרתי לה, היא אמרה, אני במקומך לא ההיתי נוגעת בחשבון וההיתי אומר בתמימות נו מה קורה?, אתה רוצה ללכת? ואולי אז הוא היה מבין את הרמז....

slslsl

New member
גם לי היה קטע כזה

יצאתי עם משהו שהכרתי בעבודה כך שזה לא היה ממש בלייד דייט אבל יצאנו ואני שתיתי קפה הפוך שעלה 7.90 ש"ח כשהגיע החשבון הוא שילם בדיוק על הקפה שלו וביקש ממני לשלם לא שיש לי בעיה לשלם 10 ש"ח על כוס קפה אבל זה היה מגעיל לדעתי

shir23

New member
היי

מה שלומך? רשמתי לך הודעה קראת? אין לי בעיה לשלם את ה-10 שקל האלה. אבל בן אדם פגישה ראשונה תראה קצת כבוד, ג´נטלמניות. לא יודעת אולי אני חיה בדור אחר. אבל זה מה שאני מצפה מגבר אני שמתי מטבע של 10 ש"ח והמיץ עלה 9 שקל הוא שם 20 שקל ושתה קפה ב7נ שקל . אבל לקחת את הכסף לארנק. שלום ולא להתראות....

slslsl

New member
מגעיל.....

לא קיבלתי הודעה במסרים האישיים אבל עניתי לך כאן בפורום

למעלה