בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

התגעגעתם אליי?
אני התגעגעתי (אבל מוכן להמשיך להתגעגע, העיקר החופש
) ועכשיו אני פה. ניקוליייייייייייייייייייייייייי מזל טוב המון אושר וגם הרבה עושר ובריאות גם לך וגם למשפחה. ומתי נוסעים לים המלח? (אני צריך קצת חופש
)

mariana

New member
סידייייייייייי

חזרת אלינו נו איך היה? איפה היית? ספר ספר אל תתקמצן

sidi

New member
סוף סוף

קצת יחס בבית הזה
הייתי בגרמניה ואוסטריה והיה סבבה, קצת מנוחה קצת טיולים וקצת שופינג והמון בירה (עוד שבוע והייתי חוזר עם כרס חחחחחחחח).

mariana

New member
יופי איזה כיף לך

רגע אתה מדבר איינצ דויין וכאלה חחחחחחחחחחחחח
איזה כיף לך שמעתי שאוסטריה מקום מאוד שקט יש לי מלא משפחה שם וחיים שם מאוד שקטים ומאוד נוחים

ים המלח???

איכססססססססססססססססססססססססססס הייתי שם בסופשבוע האחרון במלון "נובוטל" וממש אבל ממש לא נהנתי, סתם מגעיל, הייתי כל היום בבריכה ונשרפתי כי לא היה מה לעשות. לפחות עכשיו אני שזופה מאוד וזה הפלוס היחיד מהנופש הזה. אני נשבעתי שאני לא מגיעה לשם יותר, אלא אם כן זה יהיה לים ורק לכמה שעות וחזרה הבייתה. מרינוש' מה שלומך?

mariana

New member
אני בסדר תודה

ומה שלומך? איך ההרגשה שלך היום? אני אף פעם לא הייתי בבית מלון בים המלח הייתי פעם אחת בחיים האלה שם וזה לבריכה הצמודה אליו

sidi

New member
לא

אני לא מדבר איין צווי וכו' אבל עם אנגלית אפשר להסתדר לא רע. אם יש לך שם משפחה אז למה את מחכה? סעי אליהם לחופשה. ארץ של נופים אוכל טוב בירה ושקט.

ברוך (ושימעון ואיציק ועוד) הבא...

איך היה? הבאת לי מה שהבטחת??? או לפחות את מה שביקשתי????? לא זוכר מה רציתי?????? לא משנה

sidi

New member
בטח

הבאתי לך את הנס צוגלמכר. רצית אותו לא?

Nobodys Wife17

New member
בוקר טוב....

בשעות כאלה אני מתעוררת בדרך כלל.....
הברזתי היום מהעבודה ואני הולכת לחטוף מחר על הראש אבל מי יכול לחשוב על דברים כאלה עם השמש הזאת שיש בחוץ.... בעיקר כשאני בדרך לים
אני שמחה שחזרת

sidi

New member
תודה

ואם לא הכרנו אז נעים מאוד אני סידייייי האיש והאגדה ואת יכולה לשאול כל אחד ואחת כאן

GALI02

New member
ברוך החוזר../images/Emo39.gif

לך וגם לי(בחזרה לפורום) ואני מוכרחה לציין שהקנאה אוכלת אותי... שמחה שעשית לך חיים ושתהיה לך חזרה קלה לשיגרה!
גילי

יווווווווו האיש וההגדה חזר

ברוך שובך בחור יקר אני שמחה שנהנת והיה לך כיף כןןןןן גם לי היה מתאים ים המלח זה המקום היחידי בארץ הזו ששם אני באמת מצליחה להתנתק ומסוגלת לעשות ככל העולה על רוחי ומסוגלת לחזור עם כוחות מחודשים אבל בעלי לא כל כך אוהב נסיעות ארוכות ובשנתיים האחרונות כל ההשתלמויות בעבודה הם באילת כך שלא יוצא לי להגיע לשם אבל הייתי שמחה מאוד

shiraz2

New member
סידיייי יקירי....

איזה מן שאלה.... ברור שהתגעגענו.. אני רואה שפשוט כולם חוזרים פתאום (כן כולל גם אותי...)
מקווה שנהנת והכי חשוב שאתה בריא ושלם, דבר שקשה מאוד עם המדינה המטורפת שלנו...
שירז

sidi

New member
ברוכה השבה אלינו

מה יש לנו מדינה מטורפת?

למעלה