בוקר טוב... :-(

בוקר טוב... :-(

שום דבר לא מסתדר ואני בבאסה של החיים שלי עכשיו... אוף אוף אוף... :-( מה שכן חברות שלי בטיול שנתי ובוכות לחזור הבייתה... סוף סוף משהו חכם עשיתי... :-( אז יום טוב שיהיה לכולנו ניבו`ש- היום, יום דיאטטי קל. מאיוש`קה- תודה על ברכת ``ברוכה הבאה``..אני אוהבת אותך הכי בעולם. תוגי- הבטחת לספר ולא סיפרת, הולדן- לא הבנתי את הבדיחה... :-( אטומה מה לעשות.. יעל-אני שמחה שחזרת (גם אני פה... ) ו... זהו יום מתוק לכולן, עדנה הולכת לסדר את החדר לפסח... :-( המכוערת השמנה. :-(

felomena

New member
יעלי....

אני ממש שמחה שחזרת....גם אני עשיתי קאמבק....אני התגעגעתי אלייך אבל מה? הפורום לא יכול בלי יעליות...ועוד 2 שהלכו???.סתם!!!! בכל אופן שיהיה לך אחלה יום מתוקה:)

תרנגולת

New member
ממ.. רוצה לספר קצת יותר?

תוגי תספר כשיהיה מה, לא בפורום- באיי סי או במייל. ניקוי נעים ליפיפיה שלי- גם אני צריכה. אוהבת אותך למרות שאת כל כך שונאת את עצמך (שלא בצדק!!!) תרנגולת.

tagline

New member
בוקר אור אוגליתו \ תרנגולת

(תרנגולת בפורטוגזית) כמו שכבר כתבתי לא ארבה היום בכתיבה (מה לעשות מרה שחורה) רק רוצה להגיד בוקר טוב לך ולכולם המשך שבוע נעים

תרנגולת

New member
בוקר טוב גם לך..

אולי דווקא בגלל זה תכתבי? מה קורה? תודה.. בוקר טוב. קחי פרח --<-{@

אממ..

מה קורה להודעות פה????????????????????? זה מוזר... אוף! שיחזור להיות כמו פעם! טוב, עדנה שותקת וחוזרת לניקיונות, המכוערת והשמנה.

למעלה