בוקר טוב

De-Panther

New member
בוקר טוף לך.. יום חמישי - מפגשפורום

סקס לנוער רק חבל שאני כנראה אשן שם תכננתי לא לישון כל הלילה ואז לישון מהבוקר עד הצהריים אבל לא ישנתי כל הלילה ולא הצלחתי להרדם כל כך בבוקר
שעון ביולוגי מעצבן

freedom rider

New member
לא עמדתי

ישבתי. רבע שעה, לא נורא. הם מאוד יעילים - חצי דקה לוקח להם להקיש את הת.ז. שלי למחשב ולקשקש חתימה בפנקס. עבודה אין להם כמובן.

../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gifהודעה משמחת לאומה ../images/Emo41.gif

דנה ואנוכי שמחות לבשר שאחרי שנעלמה לנו והתפוגגה, חוזרת אלינו מסורת "הראש הגדול" השבועי, החל מיום ראשון הקרוב: לכל אלה שלא מבינים - הנה, תקראו. לכל אלה שהתגעגעו והשקיעו - יש שכר לעמלכם. לכל אלה שלא התגעגעו וזה לא מזיז להם - תקפצו לנו. לדנץ - איפה נעלמת? בכל אופן, אנו מקוות שהראשים החדשים ידעו להפנים את הכבוד, ואף להשקיע ולהעלות נושאים חדשים/מאמרים מענינים/ובעיות הזויות ככל העולה על רוחם. אני מזכירה בנוסף, שיש לנהוג בראש הגדול בכבוד, הערצה והתחנפות אין קץ. עד כאן המבזק. מעתה אימרו: "הנה אפי פתחה שרשור אוף. בוא נתחרע".

nutmeg

New member
OK - בסיידר

אני גם חושבת שיש לבחור את ה-
הגדול של כל חודש, ככה טאז לא יהיה רעב וישאיר לנו גם סטיקים.

freedom rider

New member
ואני מציע

לבחור את הראש הגדול כרגיל, ולתת לטאז מינוי קבע של הפה הגדול

taz512

New member
התעוררתי עכשיו....

מישהו אמר סטייקים???? אני רעב!!! אני חא מאמין איך נפלתי למיטה אחרי העבודה. עכשיו התעוררתי... אני רוצה לחור לישון... טאז, השד העייף

De-Panther

New member
אז מה אתה עושה בפורום בשעה כזו??...

חזור לישון!! אני מתכוון ללכת לישון מאוחר ואז לקום מאוחר יותר ואז השינה שלי תיהיה מסודרת כמו שצריך בחופש בעעעעעעעע אני כל כך מחכה לערב!!

דן צ

New member
דנץ לא נעלם

דנץ קורא כל יום את הכתוב בפורום אך מנסיבות משמחות הוא מתקשה גם להגיב (למעט במקרים דחופים ביותר כמו עכשיו) אז לדנץ יש עבודה חדשה (כבר חודש) עבודה שהוא השיג לאחר עמל רב והרבה מאוד מתמודדים וכדי להוכיח את עצמו עובד דנץ במשרד יותר מ 11 שעות יומיות , קשה אבל חייב לעשות רושם ולצמצם פערים עם שאר הצוות , אחרי כן...........................שיקפצו לי!!!! אז דנץ ממתין להכתרתו כראש הגדול!!!!!!!!!

Beaker

New member
מי זו אומה?

אומה תורמן? ולמה היא תשמח מההודעה הזו לא הבנתי... מישהו מוכן להסביר?

דן צ

New member
לא אומה כי אם ראומה

ראומה ויצמן, פשוט לא היה לה מקום לעוד אותיות בכותרת.

jeb

New member
one down, three to go

אולי עכשיו סוף סוף יהיה לי זמן לחפש את השפיות שאיבדתי

למעלה