בוקר טוב.....

sHiRuSh 007

New member
בוקר טוב.....

לפעמים אני אוהבת לטייל בין פורמים והפורום הזה נראה לי אחלה .... אני רואה שיש כאן מעריצים לאביב גפן בטירוף ...אז יש לי סיפור לחלוק איתכם רק כדי שתבינו איזה מן אדם הוא אביב גפן.... הבנאדם הזה גאון זה דבר ראשון....בנאדם טוב שבחיים לא שפט אנשים ע"פ מראה או לבוש אלא ע"פ מעשים בלבד ... יש לי חברה מאוד טובה שהיא כמו אחות בשבילי ולה יש בת דודה שקוראים לה לירון. לירון היא חולת סרטן כבר 6 שנים.... חולה קשה מאוד היא מעריצה גדולה של אביב ויש לה קשר מאוד חזק איתו. היא נמצאת בכל הופעה שלו .... וכל שנה היא מקבלת ממנו שיחת טלפון וזר פרחים ליומולדת. כשהיא הולכת להופעה שלו יש לה מקום שמור מאחורי הקלעים. הבחורה הזאת יושבת על כיסא גלגלי כבר 4 שנים , חולה מאוד , אני רוצה שתראו לי עוד אומן שיעשה מה שאביב עושה ..... זה בנאדם שראוי להערצה!!! ושלא תבינו לא נכון בחיים שלי לא הערצתי מישהו , אלא היה לי סימפטיה אל אותו זמר/סופר וכיוצא בזה. אני מעריצה אותו לא בגלל שיריו (אני אוהבת מאוד את השירים שלו) אלא את האדם שבתוכו אני מעריכה ו"מעריצה" כביכול את אביב גפן האדם לא הזמר. זמרים טובים יש המון אנשים טובים כאלה יש פחות...... סתם רציתי לשתף אתכם מקווה שלא הגזמתי באורך ההודעה (פעם ראשונה שאני כותבת כל כך הרבה בהודעה אחת). יש הרבה מה להגיד בפורום הזה....

sHiRuSh 007

New member
סתם כי אני אוהבת את השיר הזה

מלאך אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזבני את המלאך שלי לפעמים אנ'לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך את המלאך שלי אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי אני שלך לנצח את המלאך שלי

sHiRuSh 007

New member
יכול להיות שאנחנו מדברות על

אותה אחת כי היא כל הופעה שלו נמצאת ואביב לא רק חמוד, אביב אנושי :)

למעלה