בוקר טוב :)

חן CHEN

New member
בוקר טוב :)

אם גם בפורום ASP יכולים אז גם לנו מותר, לא ? אני טס היום לאילת עד לשבוע הבא אז ביום ראשון הבא אשוב לקהילה הנחמדה הזאת. בוקר טוב לכולם.

Mr Boggy Man

New member
בהצלחה. ומה עשית בפורום ASP?

אני אהיה בלא מעט מסיבות בשבוע הקרוב עם -הרבה- מזל. חוץ מזה אולי המרכז יראה את פני...או ההפך

חן CHEN

New member
חחח את האמת ובלי ללכלך... כנס :)

היה לי אז פורום מסוג Snitz אם אתם מכירים, או כמו שהוא מכונה "סניץ הפריץ". הוא היה ASP ועבד מול Access. ואז ניסיתי ללמוד ASP ולצערי לא הלך לי, 3 ספרים רכשתי מאופיס דיפו ומצומת ספרים ! ניסיתי לקבל שם עזרה אך בלי ללכלך המנהלים שם ממש לא נדיבים ולא נחמדים ( היום חלקם התחלף ואני לא מזכיר שמות ) מה שכן, השירשור של "בוקר טוב" מצא חן בעיניי ואנחנו יכולים ליישם אותו גם פה. עוד משהו קטן שאני פשוט מוכרח לציין, ASP עלה לי 3 ספרים וחצי שנה של לימוד ולא הצלחתי להבין כלום :( לעומת זאת, ואני מדגיש את ה- "לעומת", PHP התחלתי ללמוד רק לפני שבוע והיום אני כבר יודע לשלוף ולהציג מתוך MySQL. זה לא מדהים ? זאת ההשווה הכי פשוטה ועם זאת הכי מדהימה של קלות הלימוד והשימוש של PHP מול PHP.

yuval k

New member
PHP מול PHP? ../images/Emo12.gif

תראה, אני הצלחתי להשתלט על ASP בזמן מאוד קצר, וגם PHP. לדעתי זה הכל עניין של רצון

Megapuzik

New member
../images/Emo32.gifצהריים טובים

אני בסוף השבוע בחופים בכינרת. מישהו עוד יהיה שם ? :)

אמיר ט

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע

אני מקבל היום מסר שנפתח פורום "תכנות - חברתי" לכל נושאי האוף-טופיק שעולים בפורום ושאלו אותי אם אני רוצה שזה יהיה יחד עם פורום PHP, ואני חושב לעצמי שדווקא אין כמעט שרשורי אוף-טופיק אצלנו בפורום, ואז אני נכנס והשרשור הזה זה הדבר הראשון שאני קולט

למעלה