בוקר טוב ....

בוקר טוב ....

בכל כוכב טמונה פיסה של חלום ונצח הנוגעת בליבה של כל אישה . והכוכב הזה הוא הכוכב שלי הילה שמימית עוטפת אותו באהבה אנרגיות חיוביות שוכנות בו בגלל האהבה והכוכב שלי הוא הממלכה לחופש הנצחי שלי הרפתקה קסומה מקום קסום בפני עצמו . אני עוצרת את הזמן ומשחזרת את זיכרונות ילדותי משאלות הלב למלאכיות בשמיים לקחת כנפיים להיות מלאך לקחת כנפיים ולעוף אל החופש להרגיש מיוחדת ולעשות כל העולה על רוחי להרגיש קלילה ולהגיע לאן שנפשי תיקח אותי להרגיש בטוחה ולמחוק את הזיכרונות השליליים לעצום עיניים ולהבין מאז ומתמיד הכוכבים הם לנצח וזה אומר שאולי גם אני אהיה לנצח..... שיהיה לכולנו בוקר נפלא ושבת קסומה שולחת לכם מאילת הרחוקה חיבוק של דוב ענק ונשיקה מיוחדת במינה נ.ב יש לכולם גם נשיקה מהקטנה שלי .. עם חיוך של נסיכה .

טומי*

New member
בוקר אור לשרון ולכולכן/ם....../images/Emo42.gif

עוד רגע אני זז למפגש פורום חדהוריות של YNET בגני יהושוע בת-א. כל כמה חודשים,אנחנו נפגשים פעם עם הילדים...פעם בלי (אני תמיד בלי) הממממ...הבת כבר ילדה גדולה באים מכל הארץ,חברה נחמדים מאוד. אז תבלו טוב,אופו שתהיו,נקוה רק שלא יהיה נורא חם.בייייי

חן (*_*)

New member
בוקר אור טומי*../images/Emo140.gif

גני יהושע? ממש לידי....
מאחלת לך בילוי נעים עם כל החבורה אנופף לשלום בעוד כשעתיים כשאעבור שם בדרכי לאימי. שבת שלום

היי חן ....

הקטנה שלי מוסרת לך .. גדגההגדדדה איייאבואדדדההדדדעה {אפצ'י} דדגדדגדכגוווואאבדדע...... אין לי מושג קלוש מה היא מקשקשת .. אבל היא בטח אומרת דברים טובים ..

למעלה