@בוקר טוב@

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
@בוקר טוב@

בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כפרות מה נשמע ומה שלומכם איך עבר עליכם סוף השבוע המטורף הזה היה חום אימיים נקווה שהיום יהיה נעים יותר אולי נראה סוף סוף את השמיים אני מאחל לכולנו שבוע טוב שבוע של התחלות חדשות ונעימות שבוע של אורחים חדשים בפורום (מי אמר מתוסכל) והכי חשוב חבריי שבוע מלא חיוכים
שבוע מלא באהבה
שבוע מלא בשמחה
שבוע שיהיה רק טוב באהבה גדולה אמט
|עוד תשמעו ממני היום|

Liroy26

New member
בוקר אופטימי...

לירוי היה אתמול בהצגה "להציל את איש המערות". האמת? קצת התאכזבתי..אבי קושניר מוכשר ובזה אין ספק וההצגה בהחלט זורמת וטובה. מה שכן זאת הצגה לסטרייטים בלבד. כזוג ההומואים היחידי שהיה בקהל לא כל כך הצלחנו להתחבר להצגה אבל היה נחמד. המשך הערב המשיך בשיחת גברים אמיתית עם שמי
וביצועים אוראליים מרשימים של הנסיך. ובשביל האיזון עמדתי 25 דקות בכניסה לפארק סיבל...ככה שההנאה לא תעלה לי לראש בטעות.

בוקר חמים ../images/Emo42.gif ואופטימי

לאנאבל היה סופ"ש מגניב |מה הקטע של לדבר בגוף שלישי?!| התחיל בחתונה ביום שישי בצהריים - היה חם ומחניק, אבל המחשוף נשם (הו הו כמה שהוא נשם) והוא עוד יככב בוידאו של החתונה (יש לי הרגשה כזאת...). כן, כן, נשאתי ברכה בחופה... רעדתי כעלה נידף, אבל בסוף עבר בהצלחה וקיבלתי מלאן-ת'לפים מחמאות
|מי אמר כוכב עולה??| היום נמשך במפגש חברים וחברות נעים ובייתי....
ובשבת, לאחר יום משפחתי שרבי
ומעייף, נשבר השרב בחוף ימה של תל אביב, עם עוגי, דבש ובעלי הנפלא עודדי, וגם זוג חברים יקרים שבאו מבאר שבע. היה סיום נהדר לשבוע! והיום, איך שהגעתי לעבודה, מצאתי מייל מלירוי עם תמונה יפהפייה שלו - אז איך לא יהיה לי בוקר טוב
המלצה חמה: ערב קייץ קריר על חוף הים, הרגליים עמוק עמוק בחול, סחלב חם ביד אחת וסיגרייה (או מודל משופר) ביד השנייה - תרגישו שאתם בסיני
לכמה דקות ותיכנסו לשאנטי מפניייק
[אם אפשר לסיים את הערב בתירגול השיטות ממאמרו האחרון של אמט - מה טוב
] [הסוגריים המרובעים מכים שנית
] [נכון שהתגעגעתם
] [עוגי
לא התגעגעת
]

למעלה