בוקר טוב

בוקר טוב לכם

מה שלומכם? איך אתם מתמודדים עם השביתה?? חונים בכל מקום אפשרי?... אין דוחות!!! אל תשאלו אתמול שכחתי לאכול ופשוט הייתי על סף עילפון... עד שניר הנסיך שלי בא להציל אותי... לא הייתי מסוגלת לעמוד על הרגלים! וכל הזמן מפחידים אותי בקשר למיקה שהיא לא זוחלת וזה טוב ולא בריא ומה אני יכולה לעשות??? כלום !!! אני יכולה להתחנן אליה לשיר לה לדבר איתה והיא בשלה תעשה מה שטוב לה .... שיהיה לנו יום טוב... קצת מיואשת בגלל העבודה אבל יעבור לי ...

השביתה זה הלפני פסח זה חייב להיות

נכון! כמו בכל שנה.. אל תדאגי לגבי מהירות זחילה או התחלת זחילה יש זמן מה בוער להם שם למה למהר לזחול מה רע שאימא לוקחת על הידים? ( איזה כייף) היא תגיע גם לזה הקטנה בקצב שלה .. ומרגישה מצויין היא עוד תראה לנו מה זה כשתהיה גדולה

black ross

New member
ג'ס מאמי אני ../images/Emo23.gif אותך

רק רציתי שתדעי כמה אני מתה עלייך
ככה הרבה

@@

New member
../images/Emo49.gif לשירנייייייי ../images/Emo65.gif

עם כל הסוטול והעייפות, עשית את זה ובגדולללללללללל
שיחקת אותה
אוהבת
אותך
עוד כמה אודישנים נשארו לך
אני בטוחה שתעברי גם אותם

black ross

New member
אה אופס...

את לא ראית.... בכל אופן אומנם עברתי את האודישן הראשון אבל לא עברתי את האודישן השני אז לא נראה לי שאני אהיה זמרת בקרוב

@@

New member
טוב לדעת...

שיש היום שביתה, לא ידעתי
,
בחניה כפולה והצוואר נתפס לי מרוב שאני מסתכלת, אז אפשר לנשום לרווחה, ג'סוס
ג'סוס את דואגת לחינם, בסופו של דבר כולם לומדים ללכת, לדבר לרוץ, את עוד תתגעגעי לימים שהיא לא הייתה זוחלת (מרוב הבלאגן שהיא תעשה לך). לא צריך להזניח את זה כמובן, אבל הסירי דאגה
כל ילד וההתפתחות שלו. ועוד משהו קטן, ביום ראשון לפנות בוקר התווסף לפמליה אחיין חדש
אחותי ילדה בצפת ואני כנראה אצטרך לנסוע לשם היום (ממש מדכא) ובנוסף, גיסתי בחדר לידה, אז יש לי 7 ועוד 2 בדרך
כן יירבו
אתמול הייתי בעננים מרוב התרגשות (בקרוב אצלי) ו.....בוקר טוב

ניקולי

New member
שירן אבל...

גם מה שאני כתבתי אלייך ומה שאת כתבת לי ( ) ???? ועכשיו אני אצטרך לרשום זאת שוב!! שירן בשבילי את תמיד זמרת.. ולגבי מיקי וקטנה וחמודה לא תהיה להם ברירה כי כשאת תבואי אליי והם יהיו שם הם יצטרכו לשמוע אותך בכל מקרה

black ross

New member
אוף אין לי כוח לרשום שוב ....

לא נורא .... מי שראה ראה ומי שלא ..... באסה לו

black ross

New member
יו איזה כיף לך !!!

הלואי עליי ככה הרבה ילדים קטנים במשפחה
ריקי מה שלומך מאמי הכל טוב ?

ריקוש בקרוב אצלך והמון מזל טוב

איזה כיף תנוקות עולם מופלא דבר נהדר צפת באסה צפת זה נפלא הלוואי ואני הייתי יכולה לנסוע לצפת לכמה ימים

mariana

New member
בוקר טוב לכם

מה שלומכם? ג'סוס כמו שכולם אמרו כל ילד והיתפתחות שלו, כנראה שטוב לה לא ללכת ולקבל הכל על מוכן חחחחחחחחחח ריקי ריגשת אותי עם האחיינים שיש לך שירבו אמן. מזל טוב
בקרוב אצלי שירני גם לך מגיע מזל טוב לאט לאט את בדרך הנכונה
תראי להם מאיפה משתין הדג. אבל עדיין לא הבנתי איזה מין אודישנים?

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

מרין מה את באמת לא יודעת?? אילו אודישנים?? תשאלי את שירן נשמה....

ניקולי

New member
מרין תראי

ע"מ להתקבל למקום מסויים חייבים לעבור מבחנים נכון?? אז שירנוש שלנו אתמול עשתה מבחן (אודישן) ועברה.. אבל.. כאשר היתה צריכה לעשות את האודישן השני (המבחן) נכשלה..
.. ולמה האודישינים?? לתוכנית לא נפסיק לשיר.. הרי את יודעת ששירנוש שלנו היא זמרת מאוד מצליחה...
ההפסד כולו שלהם!!! עכשיו הבנת ממי???

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

מה שלומכם חבריי ? מה חדש ? אני אחרי לילה של שינה, וזה דבר שראוי לאיזכור כי לא כל לילה אני זוכה לשינה הגונה...
חוץ מזה... עוד יום... יהיה טוב...

ניקולי

New member
בוקר מיקי...

למען האמת כתבתי לך הודעה אבל היא לא נשלחה משום מה.. וכל מה שרציתי לדעת כבר שוחחנו ב
ככה שאין לי מה לשאול.. רק לאמר לך מילה אחת....בעצם שתיי מילים יהיה טוב

@@

New member
לא ידעתי...

שלא עברת את האודישן השני, לא נורא מתוקה, לפחות ניסית. מיקמוק, אני רואה שהשלמת שעות שינה אתמול, גם אני אתמול שיחקתי אותה "היפיפה הנרדמת" ישנתי מ- 16:00 עד 7 בבוקר....החיים היפים. לכל שאר החברים, לאלו שמנסים ומנסים להתקשר אליי, אני קצת בלחץ של עבודה כי מחר זה ה-1 לחודש, אז עמכם הסליחה וזה לא קשור לזה שאני לעולם אבל לעולם לא מחזירה טלפונים.

מאו יין

New member
צהריים טובים...

קשה..לי קשה לי להכנס לפה ולראות את התרחקתי ממכם, ואיך אתם התרחקתם ממני... אני יודעת שב 90% זו אשמתי כי ( כמו שאמרתי..) באמת התרחקתי קצת, כי עבר ועובר עלי המון ודווקא בגלל שאנחנו מכירים מעל דפי הפורום קצת קשה לי לשתף אתכם במה שעבר עלי, וואו, לא זה בכלל מה שהתכוונתי כשנכנסתי לפורום היום , אבל כיוון שבאמת זה מציק לי אז זה יצא.... לא התכוונתי ל... לא יודעת.. מאו.

black ross

New member
בובה מה קורה ?

נראה לך שהתרחקנו ממך
מה את מפגרת ? מה קורה לך ילדה ? אז אוקיי היו לך קצת ימים קשים אבל זה לא אומר שאנחנו מתרחקים ממך !!!

למעלה