בוקר טוב.....

עציון

New member
בוקר טוב.....

טוב, אהי יודע, עדיין ה-30.3 אבל....היום, יום שני נפתח הבזר בשניידר עד יום רביעי ואני עסוק לטובת הקטנטנים, שיהיו בריאים. אז להת בינתיים... תבדקו מה קורה עם סיגל? מיגנובה?

מיגנובה

New member
היי ../images/Emo70.gif - אני כאן../images/Emo70.gif

לא תאמינו - אבל היום סוף סוף הצלחנו לעלות על המגרש להתחיל את האימון - ואפילו לסיים אותו רק אחרי שעתיים - בלי שירד עלינו גשם זלעפות
היה כיף אמיתי - אבל עכשיו אני עם התכווצות רגליים - המאמן לא ריחם... לא אכפת לו שהפדלאות שלו ישבו על הת... כמעט חודשיים רצוף... הוא רוצה תוצאות
אז עכשיו אני הולכת לשים את הרגליים למעלה - ולהתפנק על בעלי... שיהיה לכולם לילה טוב

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

יש לי היום עוזר בעבודה, מי אם לא בני היקר? מה יהיה הסוף של השביתות? נכון שזה לטובתינו אבל למה על חשבון הקטנים שלנו? שיהיה יום קסום

jif

New member
בוקר טוב

אני מהחלוצים היום בפורום?
. שחר ב"ה מרגישה יותר טוב, נקווה שימשיך כך. יום מקסים לכולם

עציון

New member
היום הראשון, היה מצויין. היום,

עדיין אין לי מושג. לפתע פתאום ניזכרתי שאני גם עובד ויש לי התחייבויות אז עוד לא הייתי שם. יותר מאוחר אצטרף למוכרים. ואגב, מה שלומך?

צהריים טובים לכולם

אחרי שנגמרו השבועיים הקשים אני מקווה שמפה יתחיל רק טוב אני מרגישה הרבה הרבה הרבה יותר טוב וגם הילדים מרגישים יותר טוב אתמול הגננת של שחר ביקשה שאני אתנדב בגן שלה והסברתי לה שזה בלתי אפשרי בגלל התינוק ושאין מי שיהיה איתו בבוקר אחרת הם בטח לא היו יושבים בבית כל השבועיים האחרונים כשהייתי חולה
בנתיים היא שמה אותי בסוף התור של ההורים, אני מקווה שעד שיגיע תורי תיגמר השביתה ועוד דבר, אני מחכה כ"כ ליוני, אני עוברת מכאן דירה, לא רוצה לראות יותר את העיר המקוללת הזו הדבר האחרון שאני רוצה לראות בה זה מהמראה באוטו את השלט "צאתכם לשלום" ולא לחזור אליה עוד לעולם,,,,,, רק שיגיע כבר יוני

נוי3

New member
היי פנינה...

שמחה לשמוע שכולכם מרגישים הרבה יותר טוב. אצלנו, בינתיים, הסייעות הגיעו לעבודה, הבנתי שאם הן לא תגענה בימים שלפני חופשת החג אז גם לא ישלמו להן על חופשת הפסח. כל ההתנדבות בכפייה הזו ממש מעצבנת, חשבנו שכבר סיימנו עם זה אחרי השביתה הקודמת, גם אני נמצאת באותה בעיה כמוך, אין לי עם מי להשאיר את הבן שלי (שנה וחצי), והאמת, גם אין לי חשק ללכת לנקות שירותים בגן - יש לי מספיק עבודות ניקיון בבית, ואני מעדיפה שהבן שלי כבר ישאר בבית ולא צריך טובות..... לאן את עוברת??? שיהיה בהצלחה!!

12אניהיא

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo12.gif O-:

מי עובר? לאן עובר? מה זה פה?למה אפ'חד לא מגלה לי כלום? החלטת להיות שכנה שלי? מהגדולה ממך

למעלה