בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

כבר אחרי 5, מה שאומר שבוקר!!! אני אומנם לפני שנת היופי שלי, ולקראת סוף העבודה, אבל הציפורים שמצייצות לי פתאום נותנות לי איזושהי הרגשה ש... טוב, שיהיה אור גם אחרי שאני אקום ,ושכדאי שאני יעשה עם עצמי משהו... אולי אני ילך לסרט בסינמטק.... מישהו רוצה לבוא?

shellyland

New member
../images/Emo29.gif טוב

היה לי יום נפלא, שהוא המשך ישיר של סופהשבוע הנפלא שהיה לי. אחרי יום שישי שתיארתי לכםף באה שבת עם היומולדת של אחותי, והייתי מוקפת משפחה וחברים ואהבה וילדים וכיף. אחר כך נפגשתי עם חברה יקרה (מאז כיתה ג') שלא יוצא לנו להפגש הרבה, והיה לנו זמן איכות אמיתי. בערה הלכתי עם חברה אחרת לראות את הסרט שיקאגו (חביב, לא מפיל). היום היה לי יום פרודוקטיבי במיוחד בעבודה, מה שתמיד משמח אותי. אחר כך התבשרתי שאשתו של החבר הכי טוב שלי ילדה בת בריאה ויפה, וכששאלתי אותו מתי הם מקבלים אורחים, אמר לי "מה אורחים? את משפחה. בואי עכשיו" אז טסתי לחדר הלידה וראיתי את הפשושה שעה וקצת אחרי שהגיחה לאויר העולם. ובערב יגאל בשן
התארח בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה. מקווה שהרצף הזה יישמר.

אקווה

New member
../images/Emo29.gif טוב לכולם

ושלי - עשית לי חיוך עם ההודעה שלך.. כל הכך הבה חיוביות.. אז למרות כאב הבטן שתקף פתאום, אני הולכת לישון עם חיוך של חמימות על הפנים... לילה טוב לכולם!

אקווה

New member
../images/Emo93.gif כל כך הרבה חיוביות...

זו היתה הכוונה המקורית.. כנראה שאני עייפה..

resputin

New member
שיקגו..

שיקגו זה סרט חביב ביותר, אני חייב לציין. ריצ'ארד גיר לא במקום, והעלילה פשוט צועקת "מחמזר ברודווי שהפכו לסרט", אבל בעקרון- אחלה של ליהוק עם זיטה ג'ונס..

De-Panther

New member
בוקר חולה וחולני לכולכם וגם...../images/Emo42.gif

חילוני למי שרוצה
מיום שבת כשהתעוררתי אני חולה ישנתי אז אצל אמא שלי בסלון והתעוררתי עם כאב גרון והרבה אפצ'י זה לא היה כל כך רציני אבל היום זה היה סיוט כל הזמן האף שלי דלף והרגשתי ממש רע ושי(אפיג'י) צחק עלי שבגלל זה אני מדבר לאט
ואמרתי לו שיהיו כמה חבולים בפורום אז הנה הם
הגעתי לבית הספר רק כי הייתי צריך להביא לחבר שלי איזושהי קלטת עם משהו שהבטחתי לו מזמן שאני אקליט לו וגם בגלל שלא רציתי לשמוע עוד צעקות מאבא שלי
בכל מקרה אחרי שחזרתי מבית הספר הרגשתי כל כך נורא שאני סתם ישבתי בסלון וראיתי טלויזיה בלי להצליח לזוז יותר מידיי וכשנגמר דרגון בול אני מייד עליתי למעלה הורדתי בגדים ונכנסתי למיטה הראש שלי ממש התפוצץ כל הגוף התפוצץ איכשהו הצלחתי לרדת למטה ולאכול משהו וגם נתנו לי אקמול אבל עכשיו אני לא מצליח לחזור לישון ורציתי גם לבדוק מה קורה עם הפורומים אז נכנסתי לכאן

De-Panther

New member
בוקר טוף לכולכם!! אני מרגיש...../images/Emo42.gif

עכשיו שאני מציף את הפורום
אבל זה כי אני היחידי שנמצא כאן הלילה!! לא היו אנשים בצ'ט
טוב אני הלכתי לישון

למעלה