בוקר טוב

בוקר טוב

צוהל הרחוב . לאן לאן לקלפי . -- בקיצור : ב8 אני מיתנתק , הולך להעיר את אמא שלי (גרה במרחק 30 דקות הליכה מכאן ,) והולך היום בבוקר להצביע בקלפי מגורי הקודמים , כור מחצבתי , ברמת אביב גימל , תל אביב , המיזרח התיכון , ישראל , אסיה , כדור הארץ , שביל החלל , החלל .

ronen 27

New member
בוקר ? למה ? למה ? אם אפשר לישון עוד ???

למה ללכת כל כך מוקדם לקלפי ? מי שלא עובד יכול וצריך ! לישון ולישון ולישון ולישון אבל אם כבר קמתם..... שיהיה לכם יום נפלא.. ותצביעו נכון... בייייייי

אני לא יודע למה

אבל היתעוררתי היום בשש וחצי . ניסיתי להרדם עוד 10 דקות , לא הצלחתי . קמתי . עכשיו שומע Straw berry fields הייתי ברשת עד 8 . הלכתי ברגל לגימל . הצבעתי . חזרתי מהקלפי ועדיין לא היה עשר . הלכתי לנתניה , נירדמתי שם . אכלתי שתיתי . חזרתי הביתה מגימל ברגל עד ברזיל . היה כבר 9 בלילה . היתקלחתי . רציתי ללכת לפטיפון . אבל לא הלכתי . זה ממש טירוף . ניסיתי להרדם . ואז ניזכרתי שיש בחירות . פתחתי טלויזיה . מידגם . ברק 40.5 . כיביתי . ובאתי אליכם לפורום . -- בטח לאף אחד אין כח ליקרוא את השטויות שלי . לי לא היה כוח ליקרוא שטויות של אף אחד . אולי רק בריפרוף . אין לי סבלנות . הסבלנות שלי הלכה לאיבוד . הייתי יכול להקליד כך הודעות עד שאתעייף , אבל אני מוכרח לעצור את עצמי עכשיו . ליפני שאני ניסחף יותר רחוק ... ___ לילה טוב לכל באי הפורום .. _____

למעלה