בוקר טוב

nutmeg

New member
בוקר

לא טוב ולא נעליים. אני כועסת על מס הכנסה ועל המדינה שמאפשרת להם לפעול בצורה מטורפת. אין לי זמן לכתוב את הכל כי אני צריכה להתכונן לצאת. אולי יותר מאוחר או מחר... אני אפילו שוקלת לכתוב מכתב בשם "האזרח הקטן" ולהפיצו בכל מקום אפשרי. אתם לא תאמינו למה שאספר לכם!! בינתיים - מחכה לי יום באונ' בן גוריון עם הפרופסור שאני כל כך אוהבת ופגישה לארוחת צהרים עם שני "דרומיים" מהפורום
כך שלא הכל גרוע. פה ושם הבזקי אור בחושך.

ביקשת, קיבלת../images/Emo11.gif

הבוקר של היום שבו חוזרים לצבא, הוא תמיד הבוקר המדכא ביותר אני עכשיו צריך ללכת לארגן תיק, להתארגן בכלל, להתקלח, ואז אבי החביב הסכים להסיע אותי לבסיס בעקבות הסערה האימתנית המשתוללת בחוץ. ויש יש לי עוד שעה, אז כדאי שאני אתחיל.. יום טוב

אנִיהו

New member
יוווו....ממש בקטע של לדכא אה../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

אני אמור להתגייס בקרוב. למה לדכא למה

../images/Emo11.gifאההה..יש אנשים שנהנים בצבא..

כמו לילו למשל אל תתן לי לבאס אותך

בוקר אור (ורוח)

קמתי מוקדם להספיק עוד קצת... והיום אכן תהיה פגישה מרגשת! שיהיה לכולם מוצלח! ו - - זה הזמן להתחיל להתרוצץ!
א.מ.

Idan91

New member
בוקר טוב, ../images/Emo187.gif

יאללה, נוסעים לת"א. (מי מארגן לנו שלג שם?)

shellyland

New member
כשאת מגיעה לת"א

קחי שמאלה והמשיכי ישר עוד איזה 45 דקות - אני מארגנת לך שם יופי של שלג.

Idan91

New member
מה 45?! הרב יותר! ../images/Emo187.gif

בפעם האחרונה שלקחתי אוטובוס לירושלים(לא כולל נסיעה מאורגנת בהסעה מאורגנת) , ואתם באמת לא רוצים לדעת למה, זה לקח המוןןןן זמן.

zimes

New member
למה הבוקר צריך להיות מיד אחרי הלילה

??? אני עייפה. הדולב התעורר לו באמצע הלילה, ולא הצחיל להרדם בחזרכה. אמא-אבא-אמא-אבא, ולא הצליח להרדם. לפחות ששעה, לדעתי. אוף.

dana2909

New member
יוווו, איזה רוח!!!

איזה גשם חזק! לפעמים נדמה לי שכשהוא יורד הוא יורד הכי חזק שהוא יכול, והכי מהר כדי שאף אחד לא יצליח לעצור אותו. הייתי בטוחה ב-6 בבוקר שהבית יקרוס עוד מעט מרוב גשם חזק. ראיתם את ירושלים??? ראיתם איזה כיף להם שם?? הייתי מבריזה היום מהעבודה בשביל ללכת לראות את השלג אם לא היו לי 2 ישיבות מעיקות. איזה לובן!

mprb

New member
../images/Emo113.gifבוקר טוב

היה קשה לקום מהמיטה
אני רוצה לישון......... איזה מגניב שיורד שלג- עכשיו קיבלתי טלפון מחבה שלי שסיפרה שיורד שלג באריאל!

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר סביר..

הברד אתמול בלילה נתן לי הרגשת טרום שלג שכזאת ואני מתפללת שסופסוף זה ייקרה ויהיה פה שלג... אני לא הולכת לבי"ס..התעוררתי בשעה סבירה ואני לא צריכה למהר..סה"כ..נחמד לי..

Paranoid Y

New member
בוקר מאכזב../images/Emo10.gif

אחרי הרבה צפיות והמתנה... לא ירד כאן שלג... למרות כל הקור שספגנו בחוץ בהמתנה... ומה קיבלנו בסוף.. כוכבים!! אפילו גשם לא היה!!! רק קור יבש.. וקולות בלתי מזוהים... ו... זהו... אני חושב..

taz512

New member
בוקר כואב ודואב

אתם בטח שואלים את עצמכם מה לכל הרוחות אני עושה בבית כל כך מאוחר. אז זה פשוט מאוד מאוד. הגב שלי תפוס, אבל אני מדבר על נעול, בגלל הקור אתמול והזיעה מדחיפת האוטו, נתפס לי כל הגב התחתון. איתם חושבים שזה אומר שאני נשאר בבית לנוח... גם אני חשבתי ככה, אבל לא, יש מקרה חירום, והעולם יתמוטט עם אני לא יבוא לעבודה, אז לפחות הבוס שלי בא לאסוף אותי מהבית. ועכשיו בדיוק הוא פה. אז אני יוצא ליום של סבל. כואב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טאז, השד והכאבים

zimes

New member
טאז!!!!! מה אתה עושה לעצמך?

רמו שראס אמר - טפל בעצמך! ולגבי הבוס - בפעם הבאה - just say no. הגב שלך הוא לא משחק ילדים, ואם אתה חולה - שיסתדר! שיעשה את המשלוחים בעצמו, אם צריך. ושגם יחתוך כמה מלפפונים

shellyland

New member
צרות? איזה צרות? מה צרות?

פתחתי את העיניים וראיתי את עירי לבנה ככלה ביום חופתה
טוב לי, כמה טוב לי...

אנִיהו

New member
למה תמיד בוקר טוב../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

בעצם, שיהיה. אני מרגיש זוועה, הגרון כואב, האף החליט שהגיע זמן להשתחרר. סבתא שלי נמצאת אצלנו בבית וזה מעצבן נורא. ואם לא אסע היום לתל אביב, שזה קרוב לודאי מה שיקרה בגלל חוסר בכסף ובבריאות, אין לי מה לעשות היום
אולי אלך לרדיו או משהו.

למעלה