בוקר טוב ..
ח חן (*_*) New member 31/1/03 #2 בוקר אור שרון וכככוווללללםםםםם../images/Emo42.gif איזו ברכת בוקר טוב יפה, שלחת שרון. שיהיה לנו בוקר טוב, יום נהדר ושבת שלום. איך אומרת גחליליתוש? רק טוב (אפשר לגנוב את הברכה גם לפורום אחר?)
בוקר אור שרון וכככוווללללםםםםם../images/Emo42.gif איזו ברכת בוקר טוב יפה, שלחת שרון. שיהיה לנו בוקר טוב, יום נהדר ושבת שלום. איך אומרת גחליליתוש? רק טוב (אפשר לגנוב את הברכה גם לפורום אחר?)
ש שרון בת28 New member 31/1/03 #4 היי חן .. בשבילך .. נ.ב איפה אפשר להוריד את תוכנת הפאואר פוינט .. ?
ח חן (*_*) New member 31/1/03 #6 בשבילי?..... תודה חמודה ../images/Emo24.gif ואת תוכנת הפאואר פוינט נין להוריד מאתר מייקורסופט. למעשה היא חלק מה- OFFICE
בשבילי?..... תודה חמודה ../images/Emo24.gif ואת תוכנת הפאואר פוינט נין להוריד מאתר מייקורסופט. למעשה היא חלק מה- OFFICE
ג גחלילית זוהרת New member 31/1/03 #9 ומה אני תיש?? ככה??../images/Emo10.gif הולכת לשחק עם דבורת הגינה רק טוב!!!
ג גחלילית זוהרת New member 31/1/03 #14 תודה חנילהההה../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif
פ פנינת-החן New member 1/2/03 #15 חןןן מתארת לעצמי שאני עם מחלת הקלפטומניה התכוונת אלי במקר? שלא אגנוב את מה ששלחת לגחלולה? מאוחררררררררררר הזהרת אותי מאוחר מידיייייייייי חחחחחחחחח דחפתי הצידה את גחליליתוש והופפפ לקחתי לעצמי
חןןן מתארת לעצמי שאני עם מחלת הקלפטומניה התכוונת אלי במקר? שלא אגנוב את מה ששלחת לגחלולה? מאוחררררררררררר הזהרת אותי מאוחר מידיייייייייי חחחחחחחחח דחפתי הצידה את גחליליתוש והופפפ לקחתי לעצמי
פ פנינת-החן New member 1/2/03 #20 חןןן../images/Emo24.gif שוב בפעם השלישית אני מצטערת......! אבל בגלל מחלת הקלפטומניה שלי לחצתי על הsave לפני ההזהרה שלך
חןןן../images/Emo24.gif שוב בפעם השלישית אני מצטערת......! אבל בגלל מחלת הקלפטומניה שלי לחצתי על הsave לפני ההזהרה שלך