בוקר טוב.. אוהבת אתכן..
ע עופרי- New member 18/3/01 #2 בוקר נפלא!! לכולן אני שולחת המון אהבה, שיהיה שבוע נפלא עם הרבה חיוכים הרבה אהבה הרבה תשומת לב (או שזו רק אני??) והמון המון טוב ורק טוב. שלכם, ע`
בוקר נפלא!! לכולן אני שולחת המון אהבה, שיהיה שבוע נפלא עם הרבה חיוכים הרבה אהבה הרבה תשומת לב (או שזו רק אני??) והמון המון טוב ורק טוב. שלכם, ע`
נ ניב-עקרב New member 18/3/01 #4 עופרי, שבוע מדהים גם לך.. במיוחד מחר, שיהיה לך יום כיפי במיוחד.. סיימת את השיעורים שהיו לך? בי לך. ניב
עופרי, שבוע מדהים גם לך.. במיוחד מחר, שיהיה לך יום כיפי במיוחד.. סיימת את השיעורים שהיו לך? בי לך. ניב
ה הדבורה מאיה New member 18/3/01 #7 שיהיה לך שבוע ניפלא! וגם שנה! נו, ספרי....איך זה ליגדול בשנה? הופ...הופ...טרללה... מקווה שהיתה לך מסיבת יומולדת נהדרת. מגיע לך! אוהבת המון המון ועוד המון מאיה
שיהיה לך שבוע ניפלא! וגם שנה! נו, ספרי....איך זה ליגדול בשנה? הופ...הופ...טרללה... מקווה שהיתה לך מסיבת יומולדת נהדרת. מגיע לך! אוהבת המון המון ועוד המון מאיה
ש שני.ר New member 18/3/01 #5 הי, תרנגולת נכנסתי לפה במקרה. את יעצת לי בפורום תזונה? אז רציתי רק להגיד תודה ושאני מרגישה יותר טוב עוד לא אנורקסית (וגם לא יהיה) שני
הי, תרנגולת נכנסתי לפה במקרה. את יעצת לי בפורום תזונה? אז רציתי רק להגיד תודה ושאני מרגישה יותר טוב עוד לא אנורקסית (וגם לא יהיה) שני
ה הדבורה מאיה New member 18/3/01 #6 אוהבים אותך יותר.... מקווה שעבר עלייך יום טוב. או לפחות סביר. מחכה לשמוע... אוהבת מאיה