בוקר טוב

בוקר טוב

היי לכולם! יורד גשם וזה טוב. משאית (שוב) התהפכה בגלילות וזה רע. דפקה לי את כל התוכניות להיום. חדשות רעות (?): חסמו לי את האינטרנט בעבודה, ככה שהנוכחות שלי בפורום תרד למינימום (לא לשכוח שאני יותא לעבודה בשש וחצי בבוקר וחוזר (אם בכלל) בסביבות 10 בערב הרוס ושפוך). אבל אני מבטיח לחזור ולבקר מידי פעם. אז מה רציתי לכתוב השבוע? על ביקור במועדון ה"אייס" (מוזיקה צ´יזית לחלוטין, אבל מה: סוף סוף מועדון של סטרייטים, כלומר: אני לא רוקד הכי רע, אני לא נראה הכי רע, אבל אני עדיין הכי מבוגר). על הדיסק המופתי של דונאלד פייגן (לשעבר מסטילי דאן) The night fly, שמתוכו לקוח new frontier שדוסקס השבוע. תקשיבו להפקה הנהדרת: כל צליל בדיוק במקום הנכון. על הראיון עם דייויד בואי שהיה אתמול ב יס+. הבנאדם מלך. איזה כיף לשים זין על העולם בכזה סטייל. על החלום שהיה לי על הרולניג סטונס (בינתיים שכחתי אותו) ולהמליץ על האוסף האחרון שלהם (יש שם 3 שירים מהאייטיז!) היו שלום! (שיר לבוקר? אין לי)

turrican

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

היי אלדין וכולם בוקר טוב. עוד יום גשום וחורפי בארצנו הקטנטונת . מה אתם מספרים.. החלתי לשקוד על ה-50 שירים הכי אהובים עליי ואני מקווה שזה יהיה מוכן עד תחילת שבוע הבא כי תמיד אין לי זמן לסיים את זה.

turrican

New member
אהלן אלדין ../images/Emo8.gif

היי, באמת השתוממתי מדוע לא הופעת השבוע , באמת עצוב לי לשמוע שחסמו לך את הנט בעבודה (אולי בגללך?? חיחי) אני מקווה שזה לא תהייה סיבה שלא לשמוע ממך מדי פעם שתאיר את עיינינו. "סופ סוף מבקר במועדון של סטרייטים" אתה בד"כ לא מבקר במועדון של סטרייטים?? דולאנד פייגן - סורי (אל תירה אליי חיצים) לא שמעתי עליו ,אבל זה לא נורא אני לא שמעתי על המון זמרים מהאייטיז. רולינג סטונס - סורי לא מתחבר לגמרי עם המוסיקה שלהם,מה שכן הם סוחטים עדיין מיליוני דולרים מהופעות גם כיום ועל זה מגיע להם צל"ש . איזה שירים הם מחדשים מהאייטיז??

בהחלט יכול להיות שחסמו את הנט בגללי

כולם שונאים אותי
(בעיקר טופית שבורחת עד צרפת בגללי). לפני הכל, אלכס - לך על הקורס של SAP. הרבה פחות סקסי מסביבת מיקרוסופט, אבל יש די הרבה דרישה עכשיו בשוק (יחסית לשוק התוכנה). מי מממן לך את כל הקורסים האלה???? ולשאלותיך (פלוס בונוס) 1. דונאלד פייגן היה חצי מהצמד האמריקאי סטילי דאן (אגב, משחק מילים על מכשיר המשמש כעזר לפעילות מינית) שעשה רוק אמריקאי מאוד, רך ומהוקצע עם נגיעות קלות של ג´אז. הם השקיעו המון שעות בהקלטות כדי להשיג הפקות מושלמות (מי אמר שלמה ארצי?). אנקדוטה קטנה: באחד מהאלבומים שלהם הם השקיעו 8 חודשים של הקלטות והמון חודשים של מיקסים, ולאחר שהכל היה מוכן - הטכנאי בטעות מחק את ההקלטה והם היו צריכים להתחיל את כל המיקסים מחדש. המוזיקה שלהם נחמדה (ביחוד כשנוסעים בכבישים של ניו - אינגלנד לכיוון ניו יורק בגשם סוחף). בקיצור - מתישהו בתחילת שנות ה- 80 הייתה לדונלד פייגן הברקה באלבום סולו בשם the night fly - כולו מבט נוסטלגי מפוכח על שנות ה- 50, והלהיט הגדול מתוכו היה new frontier שגם לווה בוידאו משובח. אני בטוח שאתה מכיר את השיר אם תשמע את הצלילים שלו - להיט גלגל"צ עד היום הזה. בכל מקרה, בנוסף לשירים שכמעט כולם מושלמים, כדאי מאוד לשמוע אותו בזכות ההפקה: לא בומבסטית, אבל כל כך יפה ומדויקת (חוץ מהרמוניקה חשמלית שמשום מה מככבת יותר מדי לטעמי בטרקים שונים). לאחר מכן במשך שנים רבות סבל פייגן מחוסר יכולת ליצור מוזיקה - עד שהבריא בזכות טיפול פסיכיאטרי ממושך (מי אמר ורדה רזיאל ז´קונט?) אבל כבר לא טרחתי לשמוע אותו. אולי בעתיד 2. רולינג סטונס - לקח לי המון שנים להתרגל ולהעריך אותם (בערך 20 שנים...) אבל כשאני שומע היום את החומר שלהם משנות ה- 60 ותחילת השבעים אני פשוט מתפעם. הריפים של ריצ´ארדס וההגשה של ג´אגר היו אחד מהדברים הכי אנרגטיים וסקסיים ברוק (מי אמר צביקה פיק?) ברור שהביטלס לקחו אותם במלודיות והפקות עשירות, אבל ככל שעוברות השנים החשיבות של הסטונס בהיבט ההיסטורי עולה. האייטיז היו שנים דח מחורבנות עבורם, אבל עדיין היו כמה שירים נהדרים, ביחוד מהאלבום tatoo you: למשל: start me up (שההתחלה של should I stay or should i go של הקלאש היא פארודיה קטנה עליו), waiting on a friend ו hangfire (שני האחרונים לא מופיעים באוסף, וחבל). למיטב זכרוני הם לא מחדשים שירים מהאייטיז, אבל ארבעת השירים החדשים באוסף מוכיחים שגם קשישים יכולים לעשות מוזיקה טובה, ואפילו מוזיקת רוק טובה (מי אמר בני ברמן?) 3. אני בדר"כ לא הולך למועדונים. במועדוני גייז אני נחשב לסוס מת (וממש אני לי חשק לחפש קוקיצות שרואות בי תחליף אב) וחוצמזה המוזיקה מחורבנת (תנאי סף להיות הומו הוא טעם רע במוזיקה). במועדוני סטרייטים מה יש לי כבר לחפש? בחורות שינסו להחזיר אותי בתשובה (אחרי שיראו כמה אני מרוויח)? 4. מצאתי בערמות שלי את london calling של הקלאש מ- 79. איזה דיסק אדיר הוא היום, ואני רק יכול לקנא במי ששמע אותו בזמן אמיתי. האלבום מתחיל ב london calling שדי מזכיר את הסגנון הראשוני של רוק קשוח ובסיסי (אני יכול לכתוב עוד כמה פסקאות רק על השיר הזה, אבל בהזדמנות אחרת ורק אם הקהל יבקש. נמאס לי לכתוב לעצמי, כמו את ההודעה הזאת שאני בטוח שאף אחד לא הגיע לקרוא את המשפט הזה). אבל אחר כך: חגיגה של סגנונות וטעמים: רגאיי, סול, פאנק (פ רפויה), רוקאבילי - הכל! פשוט עוגת קצפת מרובת שכבות וטעמים. יאמי!

pimpf

New member
דווקא קראתי

קצת מייגע, אבל הגעתי ממש עד הסוף

turrican

New member
יוהו אלדין

איזו תשובה ארוכה ומושקעת. סחתיין. לתשובות שלי 1. פאדיחה בריבוע רק בתחילת שבוע שמתי את השיר שלו של דונלד פייגין ולא קישרתי שזה אותו בנאדם- צירוף מקרים מדהים - אני ישים את הלינק כדי שגם תאמין לי. אתה ממליץ על הדיסק שלו מהשמונים? מה אתה חושב על הקליפ המזהיר של New Frontier ? 2. קורס Sap בחסות משרד העבודה והמנהל קורסים הנחמד שלנו .גם אני תולה בו תקוות גדולות כי מסביבת מייקרוסופט לא תבוא הישועה. 3. לגבי המועדונים - הבנתי. 4. רולינגסטונס - לצערי יש כמה שירים בודדים שאני מתחבר איתם של הרולינג כמו - Dancing in the streets עם בואי, Start me up שאגב ביל גייטס שילם להם איזה 4 מיליוני דולרים להשקה של win´95 ואולי עוד כמה בודדים . מצטער הם לא עושים לי את זה. 5. לא שמעתי את London Calling - תתפלא אבל הרבה קוראים את מה שאתה רושם ואני מקווה לשמוע את הדיסק הזה בקרוב.

turrican

New member
../images/Emo98.gifבוקר טוב עם שיר מהשמונים ../images/Emo13.gif

אהלן חברים , ממשיכים במסורת שיר טוב מהשמונים . אחד השירים האהובים עליי ביותר , והפעם של דיוויד בואי לכבוד בואו של אלדין היום לפורום לאחר שלא ביקר כמה זמן. קבלו.. השיר מהאלבום let´s dance שהוא לטעמי הטוב והחברותי ביותר של בואי מ-1983 . Modern Love
I don´t want to go out I wont stay in Get things done I catch a paper boy But things don´t really change I´m standing in the wind But I never wave bye-bye But I try, I try There´s no sign of life It´s just the power to charm I´m lying in the rain But I never wave bye-bye But I try, I try Never gonna fall for Modern love - walks beside me Modern love - walks on by Modern love - gets me to the church on time Church on time - terrifies me Church on time - makes me party Church on time - puts my trust in god and man God and man - no confessions God and man - no religion God and man - don´t believe in modern love It´s not really work It´s just the power to charm I´m still standing in the wind But I never wave bye bye But I try, I try Never gonna fall for Modern love - walks beside me Modern love - walks on by Modern love - gets me to the church on time Church on time - terrifies me Church on time - makes me party Church on time - puts my trust in god and man God and man - no confessions God and man - no religion God and man - don´t believe in modern love Modern love - walks beside me Modern love - walks on by Modern love - gets me to the church on time Church on time - terrifies me Church on time - makes me party Church on time - puts my trust in god and man God and man - no confessions God and man - no religion God and man - I don´t believe in modern love Modern love, Modern love, Modern love, Modern love, Modern love, Modern love Modern love, Modern love, Modern love, Modern love, Modern love, Modern love Modern love - Modern love, walks beside me Modern love - Modern love, walks on by Modern love - Modern love, walks beside me Modern love - Modern love, walks on by Never gonna fall for Never gonna fall for​

תודה תודה ../images/Emo13.gif

אכן שיר חביב, והקליפ שלו מראה את אחת מהתספורות הרעות ביותר של בואי (מי אמר עדין רייכלר?).

tofit

New member
דיויד בואי אליל פשוט

מדהים איך הבנאדם נראה בגיל 50 והאמת, הוא צוחק כל הדרך אל הבנק ולא משנה אם התק´ שלו באייטיז היתה גרועה או טובה

למעלה