בוקר טוב

אורית ג.

New member
../images/Emo10.gif מדינת כל אזרחיה??????

מדינה שרק לנשואות יש בה זכויות היא מדינה שרק לדתיים יש בה זכויות היא מדינה מושחתת ורקובה. בוקר טוב אירן הנה גם במעריב

אולה *

New member
מרגיז אותי המשפט הבא:

"אכן יש כאן פגיעה באישה שאינה נשואה, אבל הפגיעה הזו אינה פגיעה מידתית בחוק יסוד כבוד האדם וחירותו". כלומר, מדובר בפגיעה סבירה במסגרת החוק.

אורית ג.

New member
ולא ברור למה לפגוע באשה בזו?

מה הצד השני של כף המאזניים? פגיעה סבירה בתוך החוק נכונה אולי אם זה מתנגש בחוק אחר או פוגע במישהו אחר. לא בקופה של משרד כלשהו!!! הם חייבים לערער!

מירבי*

New member
זה מאוד מצער שזה מה שבג"צ פסק

מדוע לרווקה מותר לאמץ או להשתמש בתרומת זרע ואסור להשתמש בפונדקאית? אבלכמו עוד הרבה שאלות גם זו תישאר ללא מענה לצערנו.

איזה עיוות!!!

כל החוקים שנחקקים במדינתנו לוקים בחסר... זו השיטה כאן כנראה...כמו שסוללים כבישים ופתאום מגלים שהכביש בעצם לא פותר שום בעיה ממשית שקיימת... גם בפונדקאות גקבעו חוקים שאין להם אחיזה במציאות, הורים שנולדו להם תאומים בפונדקאות ראשונה לא "זכאים" לעשות שוב פונדקאות!!! נלקחה מהם זכות הבחירה להוליד עוד ילדים (גם ככה זה כבר קשה כמעמסה כלכלית אך לא די בזה...) מי שקובע את החוקים אלה אנשים שהם "מסודרים" בחיים , הם לא יכולים להבין מצוקות ובעיות של אנשים אחרים , הם מגיעים ממקום אחר לגמרי ולא יכולים אפילו להזדהות עם המצב... לבנות שלי יש אבא אבל הוא לא ראה אותן כבר שבע שנים!!!! אז מה ,אין להן זהות?????? היה להן תא משפחתי אחר ויציב וגם היום שהתא הזה פורק לו ...לא חסר להן שום דבר ריגשי או מנטלי !!!! הבנות שלי תמיד ראו בי ויראו בי את הדבר היציב והאמיתי , התא המשפחתי שלהן מורכב מאמא אמא ועוד אמא שהיא הכי חזקה בעולם !!!!! בא לי לקרוע את מי שממציא לו את החוקים האלה ...בא לי לצעוק ולהגיד שהכל פה דפוק!!! טוב פרקתי את מה שהיה על הלב.... מקווה שאותה אישה תערער ותזכה בעליון ואח"כ שייפצו אותה כלכלית כי זה מה שמבינים במדינה שלנו.... בייי סיגל

ס י ג ל י

New member
היי מירבי

הרבה יותר טוב עדיין כואב אבל לא כמו בעבר. ומה שלומך ושלום ליבי??

מירבי*

New member
שתינו מרגישות נהדר...

ליבי מקסימה, היום היא בת חודשיים, עשו לה חיסון היום בטיפת חלב אני מקווה שהיא תעבור את זה בלי חום וכאבים..

ס י ג ל י

New member
וואוו כמה גדולה

אוטוטו אוניברסיטה
מניסיון של התאומים שלי אין חיסון ללא חום אבל אני מקווה שלא יהיה לה חום. נשיקות לליבי

למעלה