איזה עיוות!!!
כל החוקים שנחקקים במדינתנו לוקים בחסר... זו השיטה כאן כנראה...כמו שסוללים כבישים ופתאום מגלים שהכביש בעצם לא פותר שום בעיה ממשית שקיימת... גם בפונדקאות גקבעו חוקים שאין להם אחיזה במציאות, הורים שנולדו להם תאומים בפונדקאות ראשונה לא "זכאים" לעשות שוב פונדקאות!!! נלקחה מהם זכות הבחירה להוליד עוד ילדים (גם ככה זה כבר קשה כמעמסה כלכלית אך לא די בזה...) מי שקובע את החוקים אלה אנשים שהם "מסודרים" בחיים , הם לא יכולים להבין מצוקות ובעיות של אנשים אחרים , הם מגיעים ממקום אחר לגמרי ולא יכולים אפילו להזדהות עם המצב... לבנות שלי יש אבא אבל הוא לא ראה אותן כבר שבע שנים!!!! אז מה ,אין להן זהות?????? היה להן תא משפחתי אחר ויציב וגם היום שהתא הזה פורק לו ...לא חסר להן שום דבר ריגשי או מנטלי !!!! הבנות שלי תמיד ראו בי ויראו בי את הדבר היציב והאמיתי , התא המשפחתי שלהן מורכב מאמא אמא ועוד אמא שהיא הכי חזקה בעולם !!!!! בא לי לקרוע את מי שממציא לו את החוקים האלה ...בא לי לצעוק ולהגיד שהכל פה דפוק!!! טוב פרקתי את מה שהיה על הלב.... מקווה שאותה אישה תערער ותזכה בעליון ואח"כ שייפצו אותה כלכלית כי זה מה שמבינים במדינה שלנו.... בייי סיגל