בוקר טוב !

Aradi

New member
בוקר טוב !

תודה רבה לכן- שהגבתם וחיזקתם אותי, הפורום הזה הוא ממש מיוחד ונהדר. אז ככה, הלכתי לעבודה הרי אין ברירה, וכל הזמן חשבתי והגעתי למחשבות חיוביות ומרגיעות כל הזמן הייתי במתח ואז דרך המחשבות נרגעתי הבנתי מה שיהיה-יהיה וזה הוריד ממני המון לחץ. יום טוב לכן בנות.

בוקר אור גם לך !

בדיוק בשביל זה אנחנו פה
מאמצת בחום את המוטו "מה שיהיה -יהיה" שיהיה יום טוב ורגוע

בנדה1

New member
בקר טוב לכולן, סוף השבוע בפתח וזו

כבר סבה לשיפור קל במצב הרוח... מה אתן אומרות על טיפלים אלטרנטיבים להפגת המתח? אני טיפוס שמאוד בעד כימיקלים לטיפול בבעיה כלשהי, לא מחוברת לכל שיטות ההילינג למינהן, ובכל זאת חשבתי שאם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק. מה אתן אומרות? התנסתן? ממליצות על משהו, מישהו מסוים?

מירבי*

New member
בנדה, גם אני כמוך טיפוס של

כימיקלים, אני אוהבת פתרונות מהירים, אין לי סבלנות אף פעם כשאומרים לי שכאב הראש שלי יעבור תוך 4 שעות אם אקפיד ללחוץ במקומות הנכונים, לאכול קלמנטינה או לעשות יוגה.. אבל..אם מדובר בהפגת מתחים אני כן בעד לנסות דברים אחרים, את הרי לא תקחי עכשיו וליום או משהו אחר להרגעה.. והאימרה אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק מאוד מתאימה כאן.. בהצלחה יקירה וחיבוק גדול ממני

כמו שאת יודעת אני בעד ../images/Emo45.gif

לדעתי אין כמו עיסוי ורפלקסולוגיה, אם את רוצה המלצה אז את יודעת איפה למצוא אותי
והמלצה קצת יותר חסכונית להפגת מתחים: אמבטיה חמה עם קצף (ורצוי קודם לנתק את כל הטלפונים בבית)

אוח איך אני מתה לאמבטיה חמה...

עם שמנים ארומטים ומלחים...עם קצף ריחני..ולשמוע מוסיקה קלאסית ככה ברקע אבל אסוררררררר לי
בגלל ההריון אחכה לחודשים מתקדמים יותר שם מותר יהיה לי...

בזמן טיפול ממליצים לא לעשות אמבטיות

חמות (גם מקלחת במים רותחים כמו שאני אוהבת לא מומלץ), הסבירו לי שזה בגלל שזה מרחיב את כלי הדם או משהו כזה. אני חושבת שמאותה סיבה בתחילת הריון זה לא מומלץ. נצטרך להתאפק...

מירבי*

New member
אפרופו אמבטיות...

כשהיינו לקראת טיפול ההפריה השלישי שלנו, החלטנו ערב לפני השאיבה לפנק את עצמנו באמבטיה זוגית חמה ומפנקת..וכך עשינו.. למחרת בבוקר הגענו לבית חולים, עשינו אז את הטיפולים בקריה בת"א, הכינו אותי לשאיבה ובמקביל נתנו לחיים כוסית (עם חולם)
, אחרי כמה דקות יוצאת אלינו הלבורנטית ומבשרת בצער רב שאין תאי זרע חיים, ברור קצר העלה שהאמבטיה מאתמול חיסלה את הזרע... הביציות שנשאבו נזרקו לפח ואנחנו למדנו את הלקח בדרך הקשה..

מירבי*

New member
דניאל..עכשיו כבר אפשר לצחוק..

זה באמת ספור עצוב ומצחיק יחד. לדעתי הם היו צריכים להגיד שאסור, אפשר לתת דף הוראות לפני שמתחילים טיפול וכמו שהרופא מבקש 3 ימי התנזרות לפני מתן הזרע אפשר להזכיר את עניין המים החמים.. מה דעתך?? היום במרחק הזמן זה באמת מצחיק אותי..

למעלה