בוקר טוב

rellyo

New member
בוקר טוב

אני חדשה כאן וצריכה עצה. חברתי הטובה עומדת לחגוג יום הולדת 27. היא נפרדה לפני פחות מחודש מבן זוגה וכמו שאתם מתארים לעצמכם היא לא ממש שמחה לקראת יום הולדתה... אז אני צריכה משהו שמאוד יעודד אותה...כל רעיון יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 100 ש"ח. המון תודה.

mor mor

New member
הצעות

תמונה דקופז עם התמונות של שתיכן, אני עושה כאלו מלא - אם את צריכה עזרה- בכייף... קופסא מעניינת וכל מיני פינוקיים בתוכה.

pachanga

New member
תמונה של שניכן זה באמת רעיון../images/Emo45.gif

ב 100 שקל האלה את יכולה לקחת אותה לקניון לעשות תמונות ביחד ולהזכיר דברים שהיו לכן ביחד... או לקנות לה חבילת שי כזו של קרם גוף וכל מיני פינוקים כמו שמור הזכירה.. אבל ת´אמת להגיד לך? מה שלא תעשי לה רק הזמן יעשה את שלו... אני למשל הייתי מעדיפה בזמן הזה להיות לבד ... אבל יום הולדת שלה לפחות את זה אל תעבירי בשקט
ושיהיה לה מזל טוב ואני מאחלת לך שתצא מהר מזה... כי מה שלא היה... אף אחד לא שווה את הכאב הזה...

לוטמניה

New member
../images/Emo13.gifיום ארוך

אני הייתי מנסה לעשות משהו מתמשך כזה וכפי...נניח על הבוקר להפתיע אותה עם שיר לפלאפון או ברכה מגניבה בפלאפון...אח"כ להביא לה פרחים עם עוגה שעשית בעצמך (פשוט זה יותר זול....),בהמשך היום לצאת איתה לאיזה פאב או בר או שמשהו שמתאים לה ולחגוג...שזה יהיה יום כזה מלא בהפתעות קטנות (אפשר להכין ברכה בהמשכים וכל חלק מהיום לתת חלק ממנה עד שיש לה את הכל-זה יכול להיות בצורת פאזל עם התמונה שלכם החלק ממנו או משהו מושקע כזה...) העיקר לא להשאיר לה יותר מידי זמן פנוי למחשבות על "אילו ואם"... מזל טוב....

למעלה