קרניים ראשונות של אור עולות ונכנסות בתריסים החצי פתוחים,
הם מאירות באור רך את חלקת האלוהים הקטנה שהיא אתה.
העיניים שלך עוד עצומות, הנשימות שלך שלוות, מכורבל לך על הצד מולי.
הקימורים שלך מוארים בכתמי שמש ואני עוקבת במבט שלי אחרי קו הגוף שלך,
מהפנים היפות, הריסים הארוכים, האף המושלם.
ובאופן כמעט בלתי מודע, היד שלי מצטרפת למבט ומלטפת אותך, נוגעת ברפרוף בכתף ומשם בזרימה לשקע במותן, לישבן ומתעכבת שם לרגע, ואז לאורך הרגל, כמה שאני מצליחה להגיע.
אני מושכת את עצמי קרוב אליך, ומקרבת את השפתיים שלי לצוואר שלך, מנשקת בעדינות מאחורי האוזן ובמורד הכתף. הגוף שלך מתחיל להתעורר ואתה מחייך מתוך שינה.
הגוף שלך חם ונעים.
אני ממשיכה לנשק אותך לאורך המותן ואז בהפתעה נותנת לך ביס קטן בישבן מה שגורם לך להצמיד אותי אליך עם היד, ואני מרגישה את העוררות שלך היטב.
אני מסתכלת עליך בעוד אתה פותח את העיניים לאיטך ומסתכל עלי בשובבות, אני מנשקת לך את קצה האף
ואומרת, בוקר טוב handsome
הם מאירות באור רך את חלקת האלוהים הקטנה שהיא אתה.
העיניים שלך עוד עצומות, הנשימות שלך שלוות, מכורבל לך על הצד מולי.
הקימורים שלך מוארים בכתמי שמש ואני עוקבת במבט שלי אחרי קו הגוף שלך,
מהפנים היפות, הריסים הארוכים, האף המושלם.
ובאופן כמעט בלתי מודע, היד שלי מצטרפת למבט ומלטפת אותך, נוגעת ברפרוף בכתף ומשם בזרימה לשקע במותן, לישבן ומתעכבת שם לרגע, ואז לאורך הרגל, כמה שאני מצליחה להגיע.
אני מושכת את עצמי קרוב אליך, ומקרבת את השפתיים שלי לצוואר שלך, מנשקת בעדינות מאחורי האוזן ובמורד הכתף. הגוף שלך מתחיל להתעורר ואתה מחייך מתוך שינה.
הגוף שלך חם ונעים.
אני ממשיכה לנשק אותך לאורך המותן ואז בהפתעה נותנת לך ביס קטן בישבן מה שגורם לך להצמיד אותי אליך עם היד, ואני מרגישה את העוררות שלך היטב.
אני מסתכלת עליך בעוד אתה פותח את העיניים לאיטך ומסתכל עלי בשובבות, אני מנשקת לך את קצה האף
ואומרת, בוקר טוב handsome